Änglarna via Kerstin Sisilla, 26 september  2019

Änglarna 26 september  2019
Vi är kollektivet av änglar. Vi finns med er i varje stund. Vår intuition är stor liksom den Kärlek som vi förmedlar till er, Guds Ljus och Kärlek, Kristusenergiernas välsignade vibrationer.
Vi ger er healing där ni bäst behöver den i era trötta kroppar och vi ger er Kristusenergier direkt in i era hjärtan eftersom ni nu kan ta emot allt starkare doser av den värdefulla varan. Ibland väcks känslor som rädsla eller ilska hos er, dras upp till ytan av kärleken, men den löses upp och försvinner genast när ni har noterat känslan. Det går så lätt nu, så lekande lätt för er att rensa det sista av tyngden som ni har burit inom er. Så var inte rädda för känslorna, de hjälper er att transformera/förvandla ALLT till LJUS. Vissa av er kan känna smärta på olika ställen i kroppen eller kanske kramper/sammandragningar som kommer och går. Det är processer som pågår i era kroppar, metamorfosen/förvandlingen av era celler till ljusa kristallina former. Det kan kännas som de sammandragningar man får vid barnafödande, den process som hjälper barnet att färdas i förlossningskanalen. Vi associerar till den processen när vi i dag ser att ni är många, många som är mitt uppe i denna födelseprocess. Födelsen av den Nya Människan, Nya Gaia och Den Nya Gyllene Eran.
Vi hjälper även djuren som har en liknande process, även de bearbetar allt gammalt för att återfinna sitt ”Gamla Jag”, antingen sin gruppsjäl eller vad gäller vissa av era husdjur och andra som är nära er själsligt, att faktiskt återfinna sitt Högre Jag tillsammans med er. Ärkeängel Rafael är den av oss Ärkeänglar som alltid värnar extra om djuren (jag som skriver ser guld och smaragdgrönt, känner närvaro av Ärkeängel Rafael)
Så älskade vänner släpp in oss, släpp oss nära er och försök vila en stund medan ni tar emot vår helande Kärlek. Vi är många och vi kan ge er var och en healing precis där ni behöver den som bäst. Vi hjälper er att komma i BALANS, så era kroppar och själar förmår ta emot än mer Ljus och Kärlek när ni nu träder in i er Nya Värld där ni redan manifesterar fred, frihet och rättvisa för alla på Gaia. Ni gör det i olika former och på olika sätt eftersom ni, liksom vi, är olika och har förstått att ni så får vara. Du känner i ditt Hjärta hus just Du ska ”dra ditt strå till stacken” för att bidra på bästa sätt till det framtida livet på Gaia – ett liv i Ljus och Kärlek.
Vi älskar er alla Väsen på Gaias yta.
Änglarna

Du gillar kanske också...