Jesus/Sananda via Kerstin Sisilla, 26 september 2019

Jesus/Sananda 26 september 2019
Jag är Sananda (Jesus). Jag ger aldrig upp (som jag sagt till ”denna” många gånger). Mitt uppdrag var och är att föra ner Kristusenenergierna till planeten Gaia. Mitt mål, liksom alla andras här i de Högre Världarna är att Kristusenergierna, Guds Kärleks energier, ska intränga i minsta skrymsle och vrå i och på Gaia. Det är vad som händer nu Kära Mästare som vandrar på Jorden! I detta nu tränger Kristusenergierna in i allt, från minsta kryp till människornas hjärtan.
Jag frambringar mina Hjärtligaste Gratulationer för ert fantastiska arbete Vänner. Ni har gjort det, ni har öppnat upp energiströmningarna/energiutbytet mellan Gud/Källan och Moder Jord/Gaia. Ni har väckt kontakten till liv genom att öppna era egna hjärtan så att både mottagningen och sändningen av kristusenergier nu har återställts. Känn Friden, känn Stillheten, känn Kärlekens inträde mina Vänner! Det är ett Mirakel som nu sker i denna tid. ”Ge aldrig upp” är ett bra mantra eller ordspråk vänner, inte sant?
Njut av Kärleken, njut av Änglarnas healing och NJUT AV STUNDEN mina vänner. Ty detta är stunden ni har väntat på. Ni valde alla att vara på er älskade moder Jord i denna stund för att tillsammans med henne och alla andra levande Väsen på jorden uppleva detta ÅTERFÖRENANDE MELLAN HIMMEL OCH JORD.
All min Kärlek och Tack för att NI INTE HELLER GAV UPP. På ”återhörande”.
Jag älskar Er. Er vän Jeshua/Sananda

Du gillar kanske också...