Änglarnas Kollektiv via Karen Vivenzio, 20 september 2021

 

Änglarnas Kollektiv via Karen Vivenzio, 20 september 2021

 

Barn av de himmelska rikena – ta ett djupt andetag och njut av det nya som omger er – andas in de himmelska stjärnornas klara ljus.

Med varje andetag ni tar, ta sedan ytterligare ett och fortsätt att andas i er heliga övning – för med varje andetag som kommer in i era lungor så förnyar ni er livskraft, er koppling till moder Jord och stjärnorna ovan. Ni är alla gjorda av samma substans kära ni, och allt får sin näring via andningen.

Guds andetag förnyar, återställer och förbinder er med allt som är hans heliga och rena. Så när ni sitter fast i förtvivlan, ensamhet, förvirring – förlita er på er andning. Andas in den heliga förbindelsen ni delar med allt omkring er. Även när luften runt er är förorenad, så måste ni fortfarande andas för att hålla er vid liv, men ni kan fortfarande förena er i enighet med alla andra levande varelser.

Vatten och syre är de element som ansluter med varandra, och förtjänar den största respekt.

För i all anslutning så finns det luft emellan – den finns i våra kroppar och i varje levande varelse. Vatten flyter genom våra celler, vår hud, våra hjärtan, våra lungor – allt är gjort av vatten och syre kära ni. För ni blir verkligen levande i det ögonblick ni börjar andas. Levande i det ögonblick då ni konsumerar mer syre. Syret finns också i vattnet, kära vänner. Det är healern, livskraften, hjärtat som reparerar alla störningar. Allt kan finnas genom att andas in.

När ni är bekymrade, ta djupa andetag.

När ni vill ha tröst. Ta en stund och andas djupt kära barn.

Ni är inte ensamma. Ni är oändligt anslutna till helheten, var ni än må vara. Fokusera på er andning hela tiden och en stor fridfullhet kommer att falla över er, lev och andas i samstämmighet. En enkel och synkron sak, fokusera på er andning.

Vi kommer till er i alla former och skapelser – respekterar era önskemål, era drömmar, era önskningar och badar er i rent och heligt ljus, ren och helig eld. För ni är magnifika varelser av ljus och kärlek, och det som underhåller lågan är rent syre. Håll oss i era hjärtan när vi nu närmar oss er mina älsklingar. För vi är Änglarnas Kollektiv som hjälper er att bearbeta och göra er av med rädsla. Andas in kärlek, frid och hopp, och skapa den synkronistiska energin från de högre rikena för att flöda in i er medvetenhet, för den skönhet och nåd som väntar på er – andas in allt nu och låt substansen av magi finnas inom er, för att förena den mänskliga rasen.

Tillståndet finns inom er och väntar på ert nästa andetag. Andas med intention, släpp resten. Förändringen flödar in vid ert nästa andetag.

Låt livets flöde flöda in och ut genom andningen, in och ut i ett oändligt symbolmönster – heligt och sant. Ingenting kan skilja er från er förmåga att andas. Ingenting kan skilja er från varandra – från den livskraft som verkligen förbinder er med varandra, till jordens element, luft, vatten och eld – allt finns där för er, i naturen som omger er och i naturen av det ni är.

Blessing dear children of the heavenly realms, the light lives within you, tend to your flame and ignite the power of the holy breath, simply, peacefully, purposefully you breathe and the world shifts with each living breath – a prayer, a call to the universal laws to transmute and transform all that no longer belongs.

Kära Välsignade barn i det himmelska riket, ljuset lever inom er, tänder er låga och  kraften i det heliga andetaget, och ni andas så enkelt, fridfullt och målmedvetet och världen skiftar med varje levande andetag – med en bön, en uppmaning till universella lagar för att förvandla och transformera allt som inte längre tillhör er.

Andas och vila, andas sedan igen. Det är lika enkelt som det verkar, men det kan vara svårt för er att tro. Allt beror på hur ni andas.

Fokusera och andas in era drömmars liv. För så här skapar ni i enighet med det gudomliga, med Gud, med naturen, med hela livet.

Dyrbara barn i himlens rike, vi omringar er med nåd, frid och kärlek – vi hoppas att ni har uppskattat det vi delar med er nu. Det är så mycket enklare än det verkar, och sinnet och hjärtat kommer att förenas när ni kommer ihåg att andas.

Med kärlek, ljus och välsignelser – Änglarnas Kollektiv (via Karen i förening med mitt högre själv)

 

Via Karen Vivenzio, författare

 

Jordängel: Hitta Er Kraft som Skiner Ert Ljus – Så omfamnar ni det Gudomliga inom ER

Översättning: Maggan

 

 

 

 

Du gillar kanske också...