Quan Yin via Kerstin Eriksson, 25 september, 2021

 

Min kära vän, jag älskar dig, jag heter Quan Yin och du känner mig redan väl. Jag har träffat dig många gånger, och i några av dessa möten har du varit väl medveten om mig.

När vi grundligt undersöker alla utfall av vågen av rädsla som har tillverkats på din planet har vi kommit till en klar slutsats.

Du måste ta hand om dig själv mycket noga, med den största kärleken, med det största hoppet och tron. Rädslan är en strategi för de ekonomiska ledarna på din planet och den har, som du redan vet, gjort ett tjockt lager av icke-genomskinliga moln av besvikelse som hindrar kärlek och fred och förståelse från att nå in i dina följare.

Men oroa dig inte. Var glad! Stå i ditt eget ljus. Du är en sann fyr och du vet det. Du har som ljusarbetare burit detta ljus inte bara under denna livstid, utan under många liv och du vet också detta. Kärlek kommer alltid att övervinna allt, ha bara tålamod. Och du förstår också den belastning människor lever under just nu.

Du vet att det är en ”show” för att hålla folk i schack. Locket kommer att lyftas och det sanna kärleksfulla ljuset kommer att lysa in snart.

Under tiden, som jag just nämnde, ta riktigt väl  hand om dig själv, älska varje steg du tar, varje andetag du andas, var i din sanna essens alltid för det är där du verkligen lyser starkast.

jag älskar dig

Quan Yin

Du gillar kanske också...