Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 september 2021

 

Samskapa Er Uppstigningsupplevelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upprättat så många underbara kontakter med er alla som tar emot dessa överföringar och med andra som har tagit emot oss direkt, och vi är mycket glada att ni öppnar er för oss i den grad ni gör. Nu finns det mycket mer vi kan göra tillsammans när vi samarbetar här. Förbindelsen mellan Jordens människor och Arkturier är väl etablerad vid denna tidpunkt, och det är något som vi kan bygga vidare på när vi går framåt. Vi vill vad ni vill, och ni vill vad vi vill, och det gör det så mycket lättare att samarbeta med er.

Vi vill se expansionen av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi vill ta del av det universella medvetandeskiftet med er alla. Nu kan vi gå ännu längre i denna samskapande insats genom att leta efter de områden inom mänskligheten som kan använda mest kärlek och ljus och rikta vårt medvetande och våra avsikter i de riktningarna. Vi vill översvämma människor och platser som behöver mest läkande och högsta vibrationsenergi med exakt vad de ber om, även om de inte ber om det medvetet.

Många individer tror att de behöver en sak, som att en lag ska förändras, men vad de verkligen behöver är den helande energin och den medkänslan och den ovillkorliga kärleken som vi kan erbjuda tillsammans som ett team. Ni är de underbara sammankallarna av energin, och vi är de som erbjuder den. Nu arbetar vi med er på detta sätt som en slags komplement till Källans Energi. Källan arbetar alltid med er och arbetar genom er, men ibland måste ni ansluta er till varelser som ni har etablerat en mer grundad relation till.

Och även om vi är nionde dimensionella och icke-fysiska kan det vara lättare att relatera till oss och se oss som partners och medskapare. Så det är det vi siktar på, och om ni kan se er omkring på er planet efter de människor och platser som behöver mest kärlek och ljus, och vara projektorerna för den kärleken och ljuset, kommer vi säkert att bidra med allt vi kan till dem ansträngningarna, när ni kallar på oss på samma sätt som ni skulle göra med en Ärkeängel eller en uppstigen Mästare. Vi har varit i färd med att gå med i Team Jorden i ganska många år nu, och vi skulle vilja göra det officiellt.

Så fortsätt att kalla på oss och sammankalla vår unika vibrationssignatur, så kommer vi alltid att finnas där för er och ger en hjälpande, icke-fysisk hand. Och vi ser fram emot att samarbeta ännu mer med er på den femdimensionella Jorden. Det här är ett spännande projekt som vi är angelägna om att ta del av närmare. Så vänligen kalla på oss också när ni föreställer er Jorden som ni stiger upp till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...