Anshar från Inre Jorden Inger Noren, 3 mars, 2020

2020-03-03

 

Anshar från Inre Jorden

Det är alltid en glädje att berätta för människorna att medvetenheten och uppstigningen för människorna går i en rasande fart. Alla dessa fantastiska energier som träffar Jorden har effekt på de flesta människor med att höja medvetenheten.

Vi som lever i den inre Jorden är även vi beroende av de starka energier som träffar Jordytan men även nere i våra riken. Vi ser dagligen hur det förändras för människorna i deras liv med de förändringar som inte är så synliga för människorna ännu men som ändå påverkar deras liv markant. Mycket sker ju bakom kulisserna för människornas bästa och vi i de inre rikena hjälper gärna till. Många av er har besökt våra riken och även har haft en tillvaro och levt i våra riken. Vi är så förväntansfulla att få träffa våra kusiner inom en inte alltför avlägsen framtid.

Det vi kan se vad gäller människorna är att fler och fler blir mer medvetna om de fortsatta försöken att skada och medvetet förstöra för Moder Jord. Detta kommer att få ett slut så småningom med hjälp av de stora mästarna från andra stjärnsystem som arbetar mycket för att detta ska få ett slut och hjälpa Moder Jord till en ljusare och bättre värld.

Vi i de inre rikena hjälper också till med att skicka ljus och starka kärleksenergier till Moder Jord. Vi är ofta uppe på Jordytan och kan se att det har blivit en annan atmosfär i naturen och för djuren som även de stiger i medvetenhet. Skogarna och vattnen på Jorden har börjat få tillbaka sin forna renhet och skönhet och vi gläder oss med denna utveckling för Moder Jord.

Vi är tacksamma för denna kanal som ger oss en möjlighet att berätta för människorna hur deras uppstigning och medvetenhet utvecklas.

Vi i de inre rikena är alltid med er i er strävan att ge Moder Jord en ljusare och bättre värld att leva i för allas bästa. Vi älskar er och önskar er en fortsatt glädje i att leva på Moder Jord med kärlek och medkänsla för alla.

Anshar med kärlek

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

 

Du gillar kanske också...