Familjen i Telos värld, 19 juli, 2023

Familjen i Telos värld.
2023-07-19
Efter en magisk kväll i den Lemuriska miljön, känner jag Mästarna som vi jobbat med under natten..
Vi befann oss i en oändlig cirkel under den vita natten, på Jorden gick vi djupare in och i den extra polariteten gick vi för att möta de många dimensionerna hos stjärnorna…
Kände dem runt omkring, och meddelandet kom:
”Älskade söner av ljus, invånare på planeten Jorden,
Vi, medlemmarna i det Vita Ljusets Brödraskap, som har följt med mänskligheten under många åldrar, ger er vårt fulla stöd i dessa dagar då mänskligheten upplever ett medvetandeskifte.
Det är viktigt för oss att ni genom denna uppstigning kommer att kunna få kontakt med era Högre Jag. Vi är alltid redo att hjälpa er för att se till att ni är närvarande i tillväxtprocessen, både i Gaia och Universum, för ni är viktiga delar som ansluter till multidimensionalitet i era medvetanden och er förnyade intelligens.
Vi är alltid redo att hjälpa er och se till att ni är på väg att ta del av en av de största händelserna som äger rum på planeten Jorden.
Många tecken avslöjas för er, och när ni lägger märke till dem blir livet mer meningsfullt. Alla vanor förändras, kosten, utbildningssystemen och ekonomin, politiken och familjerna- och gruppernas sammansättning.
Gaia byter ansikte och plattorna rör på sig, vulkanutbrott och tsunamier har blivit vanliga.
Vi vet att det är utmanande dagar för er, men kom ihåg att ni gått över denna gräns med ett särskilt syfte.
Kom ihåg att ni redan upplevt perioder av förändringar, och här möjliggör dessa förändringar ett kvantsprång för hela mänskligheten. Den här gången kommer språnget att låta er frigöra er från de som kontrollerar hela mänskligheten. Ni står inför en utgång från Matrisen och tidsdimensionen.
Ljusfälten som omger planeten, resonerar till era ljusfält och låter er människor komma ur rädslans resonans, och för att vara i sanningen så återvänder många av människorna för att vara i kontakt med sina Högre Jag.
Ni förstår att ansvaret för allt som händer i era liv, är en skapelseprocess som kommer från ert hjärta. Stjärnan som stiger i sin resonans, stiger tillsammans med er. Det finns ingen separation, ni är ett med denna Jord, de höga frekvenser som den vackra stjärnan, den blå stjärnan har kommit in i, ger redan sina signaler och bjuder in allt fler av ljusets civilisationer att gå med i människans firande av upplysning.
Fler och fler av er kommer att uppleva samtal med olika stjärnsystem som kommer från galaxer så långt borta att mänskligheten har glömt dem, men inte nu längre.
Lite i taget, efter reningsprocessen, kommer människor att leva i hälsa, ödmjukhet och enhet, och kommer att ge från sina hjärtan.
Då finns det inga sjukdomar, inga krig, ingen fattigdom och exploatering, som många av er upplever på planetens yta.
Medlemmarna av Brödraskapets Vita Ljus är här för att stödja er, vi bär ljuset från Universums kärna, vi ser hur vissa av er kommunicerar med era Högre Jag, och även med era personliga guider, och vi är glada att se er förståelse eftersom denna färdighet stödjer er i er tillväxt av att vara ett med färgerna av ljus i hela Universum.
Era kroppar genomgår en förändring, och era medvetanden expanderar till nya insikter, och i era dagliga samtal med andra människor tar ni överallt med er medkänsla och den nya visionen, och resonansen av ert ljus attraherar och magnetiserar fler som vill höra, och de vaknar i många vågor.
Barriären mellan dimensionerna löses upp och låter fler och fler själar återvända hem, kopplingen mellan den intellektuella sidan och den emotionella fysiska sidan fördjupas, och låter mänskligheten ta del av den nya fasen som vi vandrar med er, vi har väntat länge på att det skulle bli dags för detta, och vi från Ljusets Rikens Höjder är glada att se er, och vi väljer hela tiden, om och om igen, att ta del av det andliga uppvaknandet.
Denna period är väldigt spännande men skapar även förvirring, därför älskade ni, vi finns här, vi vill att ni ska ta del av andlighetens fulla fördelar, och kunna kombinera ljusets världar med de fysiska världarna.
Därför arbetar vi med att stödja Ljusets Cell som många av er känner till som Telos Lemuria.
Ett stöd för samhället är särskilt viktigt nu. Man såg de som började röra på sig, sträckte sig efter dem och lärde dem att återvända till sig själva.
Vi från Brödraskapets Råd, Grand Teton, gratulerar er.
Kanaliserad av Ayelet Segal Telos Lemuria
May be an image of 2 people

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *