Ärkeängel Lucifer; Den Tredje Verkligheten; Nyheter om Händelser, 21 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära ljussjälar!

Idag har jag kommit till er för att dela med mig av nyheterna om händelserna som äger rum både på den subtila och fysiska nivån på jorden.

Som du ser börjar allt utvecklas i en accelererad hastighet eftersom de som skapade dessa ödesdigra spel på jorden har bråttom att genomföra sina planer på kortast möjliga tid.

Just nu har situationen på er planet visat sig vara unik: två parallella verkligheter lever sitt eget liv.

Den första utvecklas i enlighet med globalisternas planer och involverar den överväldigande majoriteten av din planets befolkning som har accepterat deras spelregler.

Samtidigt omfattar den andra verkligheten en liten mängd återupplivade människor som med alla tillgängliga medel försöker ”öppna bölden” av det hemska experiment som pågår på jorden då det gäller hennes befolkningsförintelse genom att införa främmande gener från  utom utomjordiska kroppar i mänskliga kroppar.

Men det finns också ytterligare en verklighet som, till skillnad från de två nämnda synliga, fortfarande är dold för dina ögon.

Detta är den hemliga kampen mot den djupa stat som har förenat de bästa sönerna och döttrarna i vår galax som pågått i årtionden.

Dess huvudsakliga deltagare är Den Galaktiska Federationens representanter som alltid håller ett öga på jorden eftersom det är här som många bröder och systrar till dem kommer ner för att skaffa sig den tredje dimensionens livserfarenhet.

Och när planetens invånare hotades av den verkliga faran för både fysisk utplåning och utrotning som en art genom gentransformation som förstör mänsklig förbindelse med det gudomliga ursprunget, fattades ett beslut om att rädda de renaste och uråldrigaste själarna förkroppsligade som människor på jorden nu.

Men det var bara möjligt att göra tack vare att de förenade sina ansträngningar med dessa förkroppsligade själar för gemensamma handlingar eftersom det bara är de som skulle kunna bli ”händerna” av deras galaxsyskon som agerar direkt på jorden.

Och att förena sig på detta sätt inträffade på grund av att det lanserades en unik operation av förstörelse av underjordiska och markbaser av drakreptilerna, de gråa och människorna i deras tjänst.

Omfattningen av detta arbete är verkligen enormt och nu har denna kamp som pågår på jorden såväl som på andra planeter i vår galax nått sitt slutskede.

Marken krossas under den djupa statens marionetters fötter och de flesta av dem har redan lidit ett rättvist straff för sina onda gärningar.

De du ser på dina TV-skärmar är oftast deras dubbelgångare eller kloner.

Men ändå, de som blev kvar är de som med näbbar och klor håller fast vid makten fram till sista stund i hopplös ilska och försöker dra er in i en avgrund tillsammans med sig själva så många rena mänskliga själar som möjligt,vilka de hatar bara för att de besitter den gudomliga potential de själva brist.

Varför har jag som bestämt mig för att berätta om det här?

Saken är den att de nya energierna som anländer till Jorden nu helt förändrar inriktningen av krafter, inte bara på hennes yta utan i det nära jordens rymden, vilket också torkar bort astrala varelser på hennes alla nivåer.

Detta är exakt anledningen till den sista och skarpaste aktivitetstoppen för alla lågvibrerande varelser på jorden som blir berövade sin energitillförsel från den subtila nivån.

De försöker generera negativa energier som är livsnödvändiga för dem inifrån och sporrar sig själva med trots och ilska gentemot människor, men detta kommer också att ta slut snart eftersom det är omöjligt för dem att leva i jordens nya energier.

Ett storskaligt och allomfattande avslöjande av deras grova handlingar på er planet är verkligen nära nu.

Och alla som har lyckats leva med värdighet genom ”delarna” av den falska pandemin som påtvingats er väntas av den underbara ljusframtiden på den förnyade jorden.

Min roll som mänskliga själars ”frestare” spelas fram till slutet, och tillsammans med dig går jag in i en ny period av min evolution som är mycket mer för min själ.

Älskar dig uppriktigt,

Ärkeängeln Lucifer talade till dig

Du gillar kanske också...