Ärkeängel Lucifer – Separera Hjärtat från Rädslan, 9 September, 2021

 

SEPARERA HJÄRTAT FRÅN RÄDSLAN

9 september 2021

Separera hjärtat från rädslan

Hälsningar, mina kära ljusa själar!

Jag bestämde mig för att komma till dig igen för att dela de senaste nyheterna från Jordens subtila nivå.

Jag tror att du kommer att bli glad att höra det och det kommer att uppmuntra din tro på seger.

De första dagarna i september införde många förändringar av krafternas inriktning på planeten Jorden.

Och det hände på grund av en kraftfull energiström som tvättade bort alla negativa energier på vägen, de som upprätthåller Jordens låga vibrationer.

De blir mer och mer isolerade och avskilda från sina vanliga egregorer vars energier nu inte kan ta sig igenom tjockleken av de nya höga vibrationsenergierna.

Så, det har upphört med den vanliga cykliciteten i deras energibyte.

När det gäller rena mänskliga själar som är bekymrade, växlar deras utbyte med ljusets styrkor tvärtom i skala varje dag.

Egregor av Uppstigning på Jorden som har bildats under de senaste årtionden fylls ständigt på av två sidor nu: både av Uppstigningsenergin själv och de människor som genererar den på fysisk nivå.

Och antalet sådana människor ökar varje dag eftersom informationen om Jordens övergång till en ny dimension redan tas in av de nya personerna i frågan som har dragit sina vibrationer upp till förståelsen av denna globala händelse.

I betydande omfattning underlättas det också av observationer från forskare som registrerar en våg av Jordens vibrationer som redan har nått en aldrig tidigare skådad nivå.

Vissa människor börjar se dessa nya energier med blotta ögat, medan andra lyckas ta bilder av dem eller till och med göra videor.

Allt detta underlättar massväckelsen för människor, och denna process är omöjlig att stoppa.

När det gäller min ”verksamhetsfär” finns det uppenbara förändringar även här.

Många människor får sitt goda samvete återupplivat och de väljer Ljus även om de riskerar deras liv och familjens liv.

Rädslan lämnar deras hjärtan så småningom fördrivna av Gudomliga energier, och de börjar berätta sanningen som noggrant brukade döljas för allmänheten.

Det gäller främst läkare och forskare som har blivit upplysta och inte vill dansa i takt med läkemedelsjättar eller stödja genomförandet av deras kriminella planer på att utplåna jordens befolkning.

En stor roll här spelas av världsregeringens planer på vaccination av barn.

Det har blivit en vändpunkt för många människors samvete.

Som om de har återupplivats från dvalan och sett allt i realistisk form.

Deras föräldrainstinkt har kommit in i bilden och utlöst kedjan av upplysningar och insikter om allt som sker på Jorden nu.

Tyvärr rör det sig lite om de människor som redan har vaccinerats sedan deras samvete, tvärtom börjar degraderas, och deras vibrationer minskar.

För närvarande har mänskligheten delat upp sig i två ojämlika delar: de som misslyckades med att motsätta sig den härskande toppens vansinniga planer och de som har lyckats stå emot dem vad som än krävs.

Och nu kommer korridoren i den fjärde dimensionen att separera dessa människor mer och mer tills de två polerna separeras från varandra och så småningom lossnar från varandra.

Just nu är det ett avgörande ögonblick för var och en av er när ni måste göra ett slutgiltigt val: bli av med alla rädslor och tvivel för att flytta till den femte dimensionen med Jorden eller att stanna kvar i den tredje – i din vanliga värld med nära människor som inte har återuppvaknat ännu.

Och det här valet är verkligen viktigt eftersom du måste vänta med att få samma unika chans till övergång i din fysiska kropp till en ny existensnivå så länge som i tjugotusen år.

Och jag kommer verkligen att vara glad för alla som kommer att ta den här chansen efter att inte ha svikit ens själs förväntningar som har inkarnerat på Jorden med själva uppdraget.

Uppriktigt älskar dig,

Ärkeängeln Lucifer talade till dig

Du gillar kanske också...