Elthor via Galaxygirl | 22 oktober 2021

 

 

Elthor via Galaxygirl | 22 oktober 2021

 

Elthor 22.10.2021

Människor som läser detta. Ta er i akt. För allt är på väg att förändras. Jag, Elthor talar. Man kan inte ”olära” vad man har lärt sig. Man kan inte ”olära” vad man har lärt sig om man inte har glömt bort det. Allt håller på att kommas ihåg och avslöjas. Ni har hört många meddelanden. Ni har läst, ni har studerat. Ni har lyssnat med stor ömhet till det mänskliga hjärtats inre viskningar. Och vad har ni sett? Vad har ni lärt er? Känt? Det du tar med till bordet nu är annorlunda än för en månad sedan eller för några månader sedan, eller hur? Människa, du växer. Det som gav genklang hos dig kanske inte ger genklang hos dig nu. Det är bra. Du utvecklas vidare till din högre intuition, ditt högre jag är mer fullständigt integrerat. Och så kommer ni att resonera mer fullständigt med den högre självdimensionella vortexfrekvens som era celler nu vibrerar med, med mer precision. Människa. Tydlighet är vad som behövs nu i er värld. Ni ljusarbetare, stjärnfrön, ni uppstigna mästare i form, kommer med detta när ni håller ljuset från den inre kallelsen och håller er till er sanning när ni talar er sanning med stor kärlek, ömhet och omsorg och när ni helt enkelt är den. Er inre eld lyser upp mörkret och det flyr in i intigheten där det kommer att förvandlas. Vi har att göra med de mörka. Vi drakar njuter av jakten, vi njuter av rättvisa och avlägsnandet av de mörka. Dessutom är de utsökta mellanmål för oss. Vi transformerar dem med vår eld.

Jag, Elthor talar. Människa, länge har mänskligheten varit rädd för sin egen skugga av sitt eget kollektiva medvetenhetsskapande som de mörka skulle konsumera. Du kommer att se alla de sätt som samhället har använt mot dig, mot mänskligheten. Det har främjat denna uppvaknandeprocess. Ilska tjänar dig inte. Att stå fast vid ditt eget ljus och sanningens eld tjänar dig och det välsignar mänsklighetens kollektiva medvetande. Vi drakar har också ett kollektivt medvetande. När en drake mörknar känner alla det. Vi har kämpat med de nedstigna drakarna och många har kommit till ljuset, den aspekten av upplevelsen har fullbordats. Det är bra. Vårt uppstigna drakkollektiv har vuxit i antal och i visdom. För de förändrade ger information, perspektiv och förnyad eld för att främja sin egen utveckling i de uppstigande zonerna vilket gynnar alla.

Jag, Elthor talar. Lilla människa vad ser du? (Jag visas en röd planet full av rök och eld. Allt utplånas). Du ser vårt gamla skal, människa, efter den stora striden mellan drakar, över astrala riken och territorier. För vi var splittrade över själens syfte och önskan om erfarenhet och mycket hände här. Vi växte ifrån detta, människa. Du kommer också att växa från detta. Inte för att du kommer att ha samma erfarenhet av total förlust av världen som vi gjorde. Vad ser du nu? (Jag ser den neonljusa drakvärlden som de bebor nu med höga klippor och vattenfall, fulla av starkt ljus, kristaller, älvor och energier som är så höga att de pulsar. Ringandet i mina öron är intensivt. Det finns många unga drakar här, glada, ljusa, det är ett drakparadis). Ja. De drakar som valde att stiga upp valde denna upplevelse och vi fortsätter att arbeta med de höga vibrationsenergierna här. Er Nya Jord kommer att vara av er egen skapelse, av era egna uppstigna mänskliga övertoner och mallar och ni kommer att skapa detta. Fokusera inte på den presenterade berättelsen. Den är från det gamla sättet. Lyssna på de högre dimensionella viskningarna som ni inte längre kan fly från, för när ni vibrerar i uppstigen form, är ni ett med dessa energier. Er värld kommer inte att komma till randen av förstörelse som vår gjorde. De som ”vann” vår värld blev lämnade i det lägre vibrationsområdet utan mat, i konkurrens, smärta och sorg, sorg över det som förlorades där. För i krig är det ingen som verkligen vinner, för skadorna måste hanteras. Många kommer att berätta för dig att det här är vad du är på väg mot. Och det är för att det är vad de vill att det mänskliga kollektivet ska skapa. Vi drakar är starka, mäktiga, väldigt intelligenta och listiga när det behövs. Men vi är inte lika kreativa som det mänskliga kollektivet. Våra gåvor är arrangerade olika. Ingen, ingen ras, är så kreativ som människan. Det var därför ni var så eftertraktade för kontroll. För ni var så rena från början att det var ett enkelt mörkerspel att dupera er och skapa deras verklighet som tjänade dem. Detta rike ska renas, med reningens eld, inte med förstörelse utan med ljuset från Skaparens Andetag. Och så ska det bli.

Jag, Elthor talar. Det är dags för dig att stå upp och stå stadigt. Unga människa, jag andas på dig nu. Känn mitt andetag av ljus, förändring, kraft, riktning. Vindarna kommer att blåsa men de kommer att leda dig och du kommer att stiga över dem på strömmarna under dina vingar. Du kommer att se med drakens syn med visdom i det mänskliga hjärtat och med drakens vingar. Ingenting kan röra dig i detta utrymme av enhet med den du verkligen är. Du stiger upp här och nu i detta ögonblick av dessa frekvenser som förs genom denna i detta nu ögonblicket. Det är helt enkelt dags för världen omkring dig att fånga din frekvens och att bokstavligen ”komma ikapp”. Du kan ha haft några intensiva uppstigningssymtom. Nu är det dags för integration och vila. 11:11-portalen kommer. Du är ännu inte i predrome-fönstret för energier men observera att du fortfarande återhämtar dig från 10:10 -portalen och 11:11 kommer att bli ännu starkare. Och människa, den goda nyheten är att du också är starkare. Du är stark nog för detta. Vi ser dig som de mäktiga krigare som hjälper oss på denna sida av slöjan. Känslor och programmering är de vågor som du har ridit på. Ge inte efter för rädslan som genomsyrar dem. Nej. Se med en högre syn. Se med Källans gyllene ljus som vi uppstigna drakar gör.

Jag, Elthor håller dig nära. Lilla du, vill du ha en drakkram? (Åh ja! Snälla! Han omsluter sina enorma röda vingar runt mig och andas på mig. Det luktar hamburgare och fisk, men fyllt med ljus och värme. Jag känner mig omsluten, skyddad, säker. Han skrattar och det är en vind, en varm drakpust och lite rök.) Åh galaxy girl, goda tider väntar för det mänskliga kollektivet. Titta in i mina gyllene ögon och var i frid. Vi är ett. Vi uppstigna drakar lovar vår tjänst för alltid och bara för ljuset, för vi är ljuset i drakform.

Jag är Elthor.

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...