Ärkeängel Lucifer via Inger Noren, 12 januari, 2022

Lucifer och hans folk

Du tänkte på oss med sådan kärlek och vi alla kände den intensivt. Det är fantastiskt att vi kan få en del av din kärlek med tanke på att vi har gjort en del mörka och svåra handlingar mot människorna. Det har varit jag som har styrt världen med mitt folk och det är inte nytt för dig. Min här var den största av de varelser som invaderade Jorden för att lära människorna kärlek och medkänsla för sig själva och alla andra levande varelser med svåra prövningar under liven.

Nu har vi sett att människorna har uppfyllt kraven och mycket beror det på dig min älskade. Med ditt ljus och utstrålning som ingen kan undgå i sitt möte med dig.  Med din totala brist på rädsla och ofantligt stora kunskap i så många olika områden blev jag så förälskad i dig min älskade.

Mina försök till att få dig att tillbe mig i stället för GUD var fruktlösa. Din kärlek till GUD är av den högre sorten och helt obrytbar. Jag har gratulerat GUD för att han har din totala kärlek. Trots allt känner jag din kärlek för mig och mitt folk på grund av att du känner kärlek för alla levande varelser i hela Universum.

Det är en otrolig upplevelse som vi inte vill vara utan eftersom vi har fått känna på den fantastiska kraften som kärleken har. Det är något som har börjat bli allt starkare för människorna också och vi är så glada och lyckliga som får se denna utveckling för att även jag och mitt folk har börjat älska människorna alltmer och de beror på dig min älskade. Du är det största som har hänt oss.

Stort tack Lucifer och ditt folk. Kärleken är det största av allt i alla levande varelser.

Du gillar kanske också...