Ärkeängel Michael via Daniel Scranton, 3 november 2017

Ärkeängel Michael via Daniel Scranton, 3 november 2017

 

Ge och Ta ∞Ärkeängel Michael

”Att ge och släppa all förväntan på tacksamhet eller återgäldande är ett av de många sätt som du har för att känna dig som en Energikälla. Att ge saker värde, inte bara för det som ges, utan också för den person som tar emot. När du ger gåvan ger du den andra en känsla av att den är värdig, att de betyder något, och att de är älskade.

Det finns egentligen inget bättre sätt att känna sig överflödande än att ge något som känns värdefullt för dig. Gör inget misstag om det – den verkliga gåvan som du måste ge är den av ditt sanna väsen. Men ibland har du möjlighet att ge något fysiskt, något som någon annan kan använda. Och det är också underbart.

Genom att låta en annan ge dig något, så ger du också en gåva. Du ger gåvan att ta emot och låta den andra känna sin välvilja och sitt överflöd. Ni kommer ofta till en plats i era liv där ni har mer än nog, och ni får möjlighet att antingen hålla fast vid vad ni har eller att ge bort något av det. Vi säger inte att ni måste ge. För om ni inte känner er överflödande och ni ändå ger vad ni har, så förstärker ni bara den känslan.

Så många av er bevittnar ett skifte i sättet som ni utbyter energi i er värld. Ni vill vara en del av det skiftet. Och ett av de enklaste sätten att göra det är att ge utan förväntningar om att ta emot någonting i gengäld. Det är mycket effektivare än någon demonstration som ni kan delta i som är avsedd att peka ut den korruption eller girighet som är utbredd i er värld. Var förändringen. Visa andra att det finns ett annat sätt.

Vi är Michael. Vi är oändliga. Vi är Kärlek.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...