Cyron, Plejadern, via Iris Kaehler, 4 november 2017

Cyron, Plejadern, via Iris Kaehler, 4 november 2017

 

Älskade Ljusvarelser,

Jag är Cyron och jag hälsar er! Återigen tar jag kontakt med er för att påminna om att vi står vid er sida. Cyron har förberett och är med många andra Plejadier på plats för att alltid kunna ingripa när det är nödvändigt. Eftersom vi är mästare i styrning av energi och har mycket erfarenhet.

Vårt jobb består dessutom av att stödja jorden och dess invånare och att följa er. Eftersom omvälvningar kan ge vibrationer och ge massiva förändringar. Våra teknologier motsvarar högsta standard och är tillämpliga på en bråkdel av tiden. Allt händer för att ge er utrymme till det ni kan utveckla. Sålunda, se inte tillbaka. Utveckla ett nytt liv i en förändrad värld av komplett kärlek.

Tecknen står väl för era förändringar och manifestationsstyrkan stiger dagligen. Låt de gamla sakerna gå eftersom ni vet: Det finns inga fler hållhakar i saker som inte bidrar till tiden. Förvisa dem i kärlek. Själva grundprincipen för en förkroppsligad person är att komma underfund med sig själv och utvecklas. Och beroende på tidskvaliteten är huvudsaken och den 5-dimensionella justeringen ibland mindre, ibland mer.

Väsentligheterna räknas, inte kvantiteten av sakerna. Lyssna på din själs anrop och koppla ihop det med dina önskemål. Allas rörelse är ett framsteg och en förändring. Du är ett individuellt uttryck för förkroppsligad Gudssubstans. Mycket pengar hade hållit dig från att vara den som du faktiskt är. I 5-dimensionell existens är allt annorlunda och intrycken och erfarenheterna behöver ni bekanta er med. Njut av din existens och din väg.

Cyron och många rymdbröder – och systrar åtföljer ditt uppvaknande. Ingenting ligger oss mer om hjärtat än att se dig i full glädje och i enhet. Nu, under de kommande veckorna lägger vi ut upplysningsnät. De skiftar energin och förhindrar förödande beteende. Vi översvämmar atmosfären med små bollar av ljus och reningsämnen. Alla kommer att få ett nytt skifte och ett flöde av den nya ordningen.

På större och större sätt integreras och bearbetas ljuset. Medvetenhetsrörelserna äger rum och du är någon annan än du var för några ögonblick sedan. Cyron skulle vilja hjälpa dig vid denna tidpunkt. Med orden:

INYA * INRIA

kan du underlätta dina anpassningar till nya energiströmmar och förändrad uppfattning. Cyron är full av glädje, för vi har aldrig tidigare sett så många ljus i rörelse. Cyron ger dig sin välsignelse för dina andra företag i ljuset och tack för ditt väsen. Du är ljuset på jorden! ”

 

www.EraofLight.com – Kanal: Iris Kaehler – Delad per förfrågan via e-post.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...