Ärkeängel Michael via Leslie Menzies, 23 maj 2017

Ärkeängel Michael via Leslie Menzies, 23 maj 2017

Modiga Själar,

När ni går med förbundna ögon på ert livs trapetslina, navigerar ni fält av möjligheter som inte varit tillgängliga för er under eoner.

Smörgåsbordet är nu ÖPPET och tillgängligheten av val är obegränsad.

Pga alla energiskiften nyligen har ni bytt växel och går nu i en helt annan riktning, utan GPS.

Dessa tider är uppiggande Kära Ni. Och de har inte upplevts tidigare. Därför skapar NI, som arkitekterna av denna Nya Jord, varje steg när ni sätter er fot på Jorden. Det är NÖDVÄNDIGT och för ert Högsta Bästa att hålla ALLA TANKAR POSITIVA OCH UPPLYFTANDE. Jag upprepar: TANKAR blir verkligen er verklighet.

Oändliga möjligheter och chanser väntar er Kära Hjärtan. Tillåt er fantasi att flöda fram. Under många livstider blev ni förbjudna att använda er ”fantasiförmåga” och nu har den renats och den är åter igen tillgänglig för att Skapa Livet ni alltid har drömt om.

Nyligen föreslog jag att ni ska fokusera er Intention genom det 3:e ögat – projicera ut i form det ni vill ’SE’ i er medvetenhet, och för in detta till er varel-se.

Kära Ni, låt Skaparna som ni är, ha roligt, lek och tänd passionerna ni hållit så hårt inom era kroppar, då ni inte någonsin tillåtit er själva att tro att ni faktiskt skulle kunna manifestera era drömmar.

Och här är ni – och ni börjar leva större än ni någonsin skulle har ”föreställt er”.

Ni har alla redskapen till ert förfogande för att tillåta er själva att gå utanför den ni alltid varit, in i en drömroll.

Vilken tid det är att vara på Planeten Jorden Kära Ni då ni bevittnar ÖVERFLÖDET av alla möjligheter tillslut bli frisläppta och återförda till de rättmätiga mottagarna… NI. Ni är Suveräna Varelser Kära Ni, Varelser av Ljuset.

När ni bevittnar hur Freden återvänder till er Planet, som den intention ni satt i fältet av möjligheter, har den mötts av energierna av Tillåtelse och kommer nu in i form på er Planet.

NI Kära Ni är Mirakelarbetarna i er tid på detta Nya Jordplan.

Så många mirakel kommer att flöda fritt på er Nya Jord – se, observera och ge tack och nåd till allt som utvecklas inom och runt er.

Mirakulösa Healingförmågor återvänder också till er. Be och det är Givet, ALLA era Gudomliga Födslorätter Kära Hjärtan.

Så många underbara möjligheter för HELA MÄNSKLIGHETEN att ta emot och celebrera.

Hela Mänskligheten vill leva ett liv i totalt välmående, optimal hälsa och vitalitet. Överflöd i alla områden av ert var-ande och bestående FRED för  ALLA på Planeten Jorden.

Allt för att NI, VALDE att ta steget fram vid denna tid i den Största Evolutionen på Planeten Jorden och alla som valde att bestå på henne. Ni gick denna väg, lät ert Ljus skina för alla att se, även när ni snubblade i mörkret och själva var osäkra. Ni är verkligen de största Änglarna som bestått på Planeten Jorden. Ni har kallat fram så mycket Gudomligt Ljus från Skapelsen för att åter igen liva upp och lysa upp denna Planet. 

NI ÄR LJUSET OCH LJUSET ÄR NI. 

Vilken magnifik Ny Jord ni har slitit ihop för att förverkliga. Några trodde aldrig att de skulle se sådana stora förändringar även om de fått förhandinformation i sina livstider – de utveckas nu framför era ögon.

Och här står vi med er, axel vid axel och uttrycker GLÄDJEN, bevittnar den djupa upplevelsen Mänskligheten tar sig an medan de fortfarande är i Mänsklig Form.

Den förändras också. Snabbt. Varje cell inom er Varelse uppgraderas, föryngras. Regenerationen av ER har gått långt, därav alla de ”konstiga symptomen” var och en av er har upplevt.

Håll kärleksfullt varandras händer Kära Ni. Hjälp varandra i alla aspekter av denna dans. Era Stjärnsystrar och Bröder är i förundran över vad som utvecklas. De dansar med er. Vi dansar ALLA med er.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MICHAEL.

Kanal: Leslie Anne Menzies

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...