GCR – När och Hur – Steg för Steg av OWK 24 maj, 2017

GCR – När och Hur

Steg för Steg

av OWK

24 maj, 2017

Avsikten är mycket intressant för mig, eftersom den ständigt är en tolkningsfråga. Som en följd har jag fått alla sorters e-mejl och inlägg som säger att man tror att man inte kan, eller inte kommer att ha tid att växla, när man i själva verket kommer att ha massor av tid, mer än man behöver.

För att vara MYCKET TYDLIG med vad jag MENAR när jag talar om min förståelse gällande hur detta kommer att rullas ut, så ska jag skapa ett schema med steg för steg, om hur GCR ska rullas ut. Det första som man behöver känna till är att ”The Segment Plan”, Segment-planen gäller:

“Understanding the Segment, GCR Roll-Out Plan” – One Who Knows – 4.16.17

Tidslinjen för GCR, Steg för Steg

  • Den har påbörjats och rullas nu ut i hela världen.

Den har Påbörjats

Denna del är inte helt tydlig för mig, eftersom det enda Startdatum som jag har, var Europa onsdagen den 17 maj och man följer fortfarande Segment-planen i skrivande stund.

Eftersom jag vet att planen är menad att påbörjas i Fjärran Östern, så BETYDER det att Fjärran Östern redan har startat enligt segmentplanen, före Europa, högst sannolikt med åtminstone en vecka, men jag är inte helt säker. Men enbart med logik så har den också startat för mer än en vecka sen. Det skulle betyda att allting som är ”FJÄRRAN ÖSTERN” är igång.

Uppenbarligen har också Australien påbörjats innan dess, eftersom jag har en bekräftad historia om att Zim har växlats in till både en låg kurs (enligt ett kontrakt) och också för mycket höga kurser långt över det nominella värdet (inga nollor borttagna). Så helt klart har den delen av Världen kommit igång.

Jag har också fått bekräftat att vi här i VÄST också har satt igång. Det skulle naturligt inkludera Kanada, Mexiko och Central- och Sydamerika, som ”Väst”. Medan jag inte har det exakta startdatumet, tror jag att det var det här senaste veckoslutet, fastän det kan ha varit tidigare. Det här är genialiteten med Segmentplanens djungeltelegraf, systemet för informationsöverföringen, det förblir hemligt. Efter att ha sagt allt detta, har jag fått bekräftat att en hel hop fler ”Segment” startade igår och uppenbarligen, kommer fler att komma igång (har startat) idag.

De Slutliga Segmenten

Det är här det börjar bli intressant. Hur många segment har redan gått igång? Vem vet? Hur många måste ännu komma igång innan Segmentet för ”Intel-givarna” går igång? Jag vet inte det heller. Hur lång tid innan ”Intel-givarnas Segment” kommer igång? Det har jag en uppfattning om. Jag fick höra att jag ska börja hålla mig uppmärksam och alert för att få instruktionerna och de 800# för mitt segment. Så det ger oss ett par markeringar på tidslinjen.

  • Här är vi nu den 24 maj 2017 04:30 Eastern Time (NU)

TIDEN MITTEMELLAN ÄR OKÄND (innan jag sätter igång) Dagar/Timmar?

  • Detta är den tidpunkt då jag får mitt ”Paket” för att börja kontakta mitt folk och även boka tid för mitt möte.

Jag bokar in mitt möte och kontaktar mitt folk, med ett samtal i taget och ger dem via djungeltelegrafen de 800# samt instruktionerna. Sedan berättar de för vilka de behöver berätta, speciellt folk som de har gett gåvor. ALLT SKER VIA DJUNGELTELEGRAFEN. Kom ihåg att det fortfarande är hemligt så här långt. Kurserna vid denna tidpunkt, HAR INTE ännu publicerats offentligt på IMF-hemsidan.

DET HÄR SKER UNGEFÄR 2-4 TIMMAR efter att jag har fått mitt informationspaket

  • Nu är det dags att det går ”Live” och kurserna förändras på IMF-hemsidan.

Det här är också då telefonnumret visas på IDC -hemsidan och Patrick sänder ut E-mejlen MED telefonnumret INKLUDERAT. (Kom ihåg att det vid denna tidpunkt inte längre är hemligt, när allt kommer omkring så finns kurserna redan på IMF-hemsidan synliga för alla.)

Men även fastän GCR har AVSLUTATS (Nya Kurser har Lagts ut), och kurserna är OFFENTLIGA, så har den sovande allmänheten ingen aning om vad som precis har ägt rum. Vi vill att de ska hållas sovande ännu ett litet tag till, vid den här tidpunkten.

Under den här tiden har folk som INTE blivit kontaktade via Segment-planen, samt alla andra i Världen som har dessa valutor, en möjlighet att få se de 800# för att ringa in och få de superhöga Humanitära kurserna.

Dessa nummer kommer att finnas på internet i 3 dagar (72 timmar). Efter det tas de inte bara bort, de kommer även att bli av-aktiverade. Det innebär att om ni inte har ringt det första samtalet, så är det för sent att göra det. Det betyder också att om det numret finns i ett e-mejl, eller någon annanstans, så kommer det inte längre att kunna användas.

Man behöver INTE oroa sig då. Kom ihåg att ni ringer närhelst ni får numret, och ni har massor av tid att få numret och att boka ett möte. Det är OK att boka mötet för senare, eller till och med följande vecka om det är bättre för er. Vad som är viktigt är att ni tar kontakt medan ni kan, men när ni i själva verket går till mötet, är baserat på er tidsplan.

Med andra ord, om ni inte ringer det första numret för att boka ert möte, så när det sedan tas bort och av-aktiveras efter tre dagar, hur ska ni då boka ert möte? Men om ni ringde, så fick ni ett andra nummer och det numret är giltigt tills inväxlingskontoren stänger ner. När ni väl är ”INNE” så kan ni ta er den tid ni behöver för att få ert möte och få växla. Ofta behövs tid till att resa, av medicinska skäl eller något annat.

DETTA SKER EFTER CIRKA 72 TIMMAR (3 dagar) (innan det Första Numret blir av-aktiverat)

  • Detta är den tidpunkt då Telefonnumren tas bort från internet och av-aktiveras.

När väl detta sker, kan inga NYA möten bokas in. Från och med nu, tar växlingskontoren bara emot, hanterar och växlar dem som hade bokat möten och tagit kontakt med dem. Med andra ord, Huvudingången är stängd och låst, men den som redan finns innanför systemet kan avsluta sin växling närhelst deras inbokade möten äger rum.

DETTA SKER EFTER CIRKA (2 VECKOR=?) DEN FAKTISKA TIDEN ÄR OKÄND

  • Detta är den tidpunkt då växlingskontoren stänger ner.

Jag är inte säker på hur länge det kommer att ta, men jag tänker att det kan vara två veckor, mer eller mindre.

När växlingskontoren stänger, betyder det att alla som har bokat möten för inväxling enligt de Höga Kurserna, har behandlats och växlat och sålunda behövs inte växlingskontoren längre.

Det är viktigt att notera att efter att växlingskontoren har stängt, så kommer de höga kurserna inte längre att finnas tillgängliga, men banker med avdelningar för valutaväxling kommer fortfarande att utföra inväxlingar för valutorna i Första korgen till MYCKET LÅGA GÄLLANDE / INTERNATIONELLA KURSER. Dessa kurser kommer fortfarande att vara mycket bra, men INGET i likhet med det som de Privatförhandlade Kurserna skulle ha varit.

DETTA SKER CIRKA (efter ett år eller mindre) AKTUELL TID ÄR OKÄND

  • Detta är den tidpunkt då den första korgens valutor inte längre kan växlas in någonstans i världen. När väl dessa valutor inte längre är inväxlingsbara, så blir de tapetpapper. De duger inte till annat än ämne för konversationer. INGET MONETÄRT VÄRDE ÖVERHUVUDTAGET. Om ni vill ha ett exempel på detta, tänk på Förbundspengarna från inbördeskriget, eller Saddam Husseins valuta från Irak. Ingendera har längre något monetärt värde. Men de är fortfarande intressanta som samlarobjekt.

Slutsats

Slutsatsen är att det finns en plan på hur detta ska rullas ut tills GCR är över. Det finns en ”Tidig Del” som är segment-planen och så finns det en ”Dags-att-ringa-del” som är tre dagar efter att 800# har publicerats på internet. Ni behöver ringa så snart som möjligt för att boka ert möte, men när ni går dit är mer flexibelt, speciellt om ni har frågor som rör resande, arbete, medicinska angelägenheter osv. Bara tala om för dem vilken er situation är och boka ett möte som fungerar för er. Det kommer att komma en tidpunkt då växlingskontoren stänger ner och endast dagens kurs är tillgänglig. Sedan, senare, kommer också dessa kurser att bli otillgängliga. För att jag inte har de exakta tidpunkterna för när dessa saker påbörjas och avslutas, så har jag inte ”relativa” tider mellan dessa händelser.

När detta väl sätts igång kommer ni inte längre att behöva oroa er över vad som gäller och vad som inte är sant. Kom ihåg att ni kan ställa frågor under det Första samtalet, det andra samtalet, inväxlingsmötet och mötet med Förmögenhetsförvaltaren. Det blir mycket lättare än ni tror och också mycket roligare. Bara slappna av och låt allting komma till er.

Må Ni Få Allt Som Ni Önskar Er Och Få Leva Era Drömmars/Planers Liv

Signed: One Who Knows

 

GCR Timeline, Step By Step (OWK), May 24th, 2017

 

Du gillar kanske också...