Ärkeängel Michael via Sharon Stewart, 25 juli, 2022

 

Jag är ärkeängeln Michael med ett budskap till Angelic Warrior Group.

Som ni ser är detta vecka 66 i vår grupp och detta är ett tecken på gruppens styrka och kraft. Sextiosex är ett gudomligt tal som indikerar makt och denna grupp växer i styrka och mod.

Detta är en påminnelse om att vara tacksam i livet. Din väg på jorden är inte lätt. Ni har ingen aning om hur lätt det är i livet eftersom många av er inte kommer ihåg några tidigare, ni tycker bara att allt liv är lika mödosamt som ert liv på jorden är. Det är de inte. Hemligheten är tacksamhet. Att vara tacksam för det du får, att vara tacksam för det du visas om dig själv och andra är avsett att hålla dig på den enklaste vägen att gå på jorden.

Tacksamhet är din koppling till himlen. Det är din uppmaning till Gud, din uppmaning att säga, ”tack för att du vakar över mig, tack för att du älskar mig.” Det är din uppmaning till dem som kan höra dig och som kommer att belöna dig för att du kliver in i dina egna kärlekskrafter.

I denna anda ber vi er att skicka er kärleksfulla energi till nätet. Det är så viktigt att fler vaknar då det nu lanseras nya kampanjer för att göra dig rädd och hålla dig sjuk. Skicka energi till nätet och vet att Gud ser ut till alla. Vissa har inte mod att fortsätta förbi denna punkt; det här är en kampanj för de starka. En del har sagt, ”Vi har fått nog” och vill lämna. Det är sorgligt för er alla men ni måste förstå att inte alla själar har din viljestyrka, inte alla själar har visdomen, kraften och kärleken att fortsätta. De lär sig fortfarande och de offrar sig själva så att du kan lära dig att bli mer kraftfull.

Det finns ingen separation, inte ens efter döden. Vi är alla en. Separationen du vet är separationen skapad av rädsla. Förlora din rädsla och hitta koppling till Alltet.

Jag är ärkeängeln Michael, tackar dig och ber dig än en gång att arbeta med dina gudomliga energier för att hjälpa de på jorden som inte kunde göra det.

Jag är Michael, jag är din ledare, jag är Guds kärlek, jag är Guds kraft, vi är alla Ett.

Adonai.

Du gillar kanske också...