Änglarna via Ann Albers, 25 juli 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 25 juli 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
I varje hjärta finns det en rikedom av kunskap. Djupt inom er finns alla svar ni någonsin skulle tänka er att söka. Vad är nästa steg i era liv? Varför är ni här? Alla svar finns inom er, mina kära, och mycket kraftfullare än era sökmotorer eller era datorer är det Oändliga sinnet som ni alla har tillgång till.
När något stör er, ta ett djupt andetag och gå in i ert hjärta och ställ en enkel fråga: ”Kära Gud, vad vill du att jag ska göra nu?” Svaret kan helt enkelt komma som en egenskap som den Gudomlige vill dela med er – frid, avslappning eller kärlek. Det kan komma som ett kärleksmeddelande. Det kan komma som en enkel sak för er att göra, som skulle kännas underbar.
Den Gudomlige vill ingenting ha av er. Mänskligheten har skapat föreställningen om en krävande gudom. Den Gudomlige vill att ni ska känna den kärlek som blåser liv i er. Den vill att ni slappnar av i den kärleken, och riktar era tankar mot det ni vill skapa. Den Gudomlige vill att ni ska ha den mest harmoniska, kärleksfulla och trevligaste upplevelsen av livet. Den vill att ni ska känna er inspirerade, passionerade, anslutna … och när ni inte gör det, älskar den Gudomlige er fortfarande på samma sätt. Den Gudomlige vill alltid vägleda er längs den bästa och kärleksfullaste vägen.
Ni sattes inte på denna jord för att lida. Lidandet kommer av att inte tillåta kärlek. Ni sattes inte på denna jord för att hitta ett ”rätt” sätt att vara. Alla sätt är rätt för den själ som lever dem. Även i de djupaste, mörkaste stunderna finns det en längtan efter mer – en längtan, hur konstigt det än låter, efter kärlek.
Ni behöver inte lida för att uppleva kärlek. Ni behöver inte ha ett avtal för att uppleva kärlek. Ni behöver inte göra någonting, inte förtjäna någonting eller bevisa eller rättfärdiga något för att uppleva kärlek. Den ges frivilligt för er att ta emot, eller rättare sagt tona in till, för att vara mer exakt. Kärlek är den vibration som lever inom er och är källan till hela skapelsen.
Ni är mitt uppe i en enorm förändring i mänsklig förståelse. Så få av er fick lära sig att en långsam, stadig, ignorering av sitt eget hjärta, även på de minsta sätt, gradvis kan leda till lidande, eller att en ström av självförakt snabbt kan orsaka det. Så när ni lider, vare sig det är för stressen att komma till jobbet i tid, eller en näras död, hetsa inte upp er. Älska er själva först. Var snälla mot er själva. Lugna er själva så mycket ni kan för i denna längtan efter kärlek tillåter ni healing, ni tillåter nåd, ni tillåter vägledning.
Vägen ut ur allt lidande – vare sig det är lite stress eller en plågsam livsupplevelse – är att välja en vänligare tanke, en mer kärleksfull eller lugnande handling, och ett ögonblick för att låta er själva må bra. Ni kan andas in och uppskatta den underbara dagen. Ni kan tillfälligt ta en stund från stressen och lyssna på en god låt på radion. Ni kan för en stund skifta från sorg till ett lyckligt minne av era kära, för kärlek och lidande kan inte existera i samman nanosekund, även om det är mycket vanligt att snabbt svänga fram och tillbaka.
Med varje liten bit av vänlighet mot er själva, tillåter ni kärleken att återföra er till ett snällare tillstånd. I varje litet ögonblick av uppskattning, bidrar ni med något bra för Jorden.
Mina kära, vi vet att det verkar som att det kommer att bli stora problem på Jorden. Som vi ser det har dessa förhållande alltid varit en del av den fysiska verkligheten genom alla tider. I århundraden har det funnits mänskliga missförstånd och krig. I århundraden har det funnits ett förbud mot kärlek och därför sjukdomar. I århundraden har bränder, översvämningar och jordbävningar helt enkelt varit en del av Moder Jords reningscykler. Ni ser dessa saker lättare nu med er fantastiska teknologi. Ni kan, om ni vill, använda teknologin för att dela med er av kärlekens framsteg. Det finns människor över hela världen som gör så mycket gott – rensar upp haven, kärleksfulla populationer av djur som övervägde att dö ut, eftersom deras upplevelse på Jorden inte längre var uthärdlig. Ni kan använda teknologin för att skicka meddelanden av kärlek, hopp och inspiration. Ni kan använda allt – vare sig det är teknik eller era egna sinnen – för att tillåta, dela eller förbjuda kärlek.
Välj kärlek, kära ni, så ofta ni kan. Välj det i varje ögonblick. När någon irriterar er, bli inte arga, var snälla mot er själva och avstå från behovet av att motivera och försvara er själva. Ni vet vilka ni är. Gud vet vilka ni är. Vi vet vilka ni är. Hur kan ni vara snälla mot er själva? Hur kan ni sträcka er lite längre och ”förlåta dem för de vet inte vad de gör?.” Gör ert bästa. Om ni inte kan välja att älska någon annan ”vänd den andra kinden till” och hitta någon eller något ni kan älska.
Oavsett om ni är inställda på kärlek eller inte, så älskar vi er. I våra ögon är ni redan goda, kärleksfulla människor, födda för att återvända till kärleken. Det gör er inte ”bättre” att vara i kärlek. Era själar är redan goda. Det ger er dock en underbar upplevelse av livet, och det motiverar er att vilja uppleva mer kärlek, uttrycka mer kärlek och skapa ett liv fyllt av kärlek.
Det spelar ingen roll vad världen eller andra håller på med, eller vem som håller med er eller inte, ni förtjänar alla denna kärlek. Ni kom värdiga och ni är värdiga denna kärlek. Det finns inget som kan avskilja er från denna värdighet.
”Käre Gud, vad önskar du för mig nu …” Fråga. Ha tillit. Slappna av i denna kärlek och njut av en mer kärleksfull upplevelse av livet.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...