Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli, 2022

 

 

Vad energierna gör med de vakna och ovakna ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan upptäcka även den minsta utjämning av den övergripande vibrationen hos det mänskliga kollektivet, och vi känner en enorm topp just nu. Det är en tid då de av er som är vakna spelar mer aktiva roller för att hjälpa era medmänniskor, och det är också en tid då fler människor vaknar upp genom att ha sina egna unika upplevelser. Det är så mycket bättre för någon att uppleva något än att bara få höra om det, och alla människor har guider, högre jag och andra hjälpare som vet detta och som planerar dessa uppvaknande upplevelser för dem. Och sedan ifrågasätter vissa människor sitt förstånd, ifrågasätter om det verkligen hände eller om det hände som de minns det, och det är då de vänder sig till dig.

Ni är experterna; det är ni som redan har varit på den vägen. Du har banat väg för så många människor, och så när du undrar vad du ska göra vid denna tidpunkt i ditt liv, vet bara att när du fortsätter att ha dina egna unika upplevelser av uppvaknande, samlar du ihop alla verktyg att du kommer att behöva hjälpa andra när de kommer till dig.

Ni förankrar också i energier vid denna tidpunkt för kollektivet som är avsedda att hjälpa till med blomningen av medvetandet hos varje medlem av det mänskliga kollektivet. Dessa energier handlar om att hjälpa andra, de ouppvaknade, även när de inte ber om din hjälp. Dessa energier handlar om att göra övergången lättare för dem, och de handlar om att ge era medmänniskor allt som de behöver för att få sina upplevelser av uppvaknande, och så att de kan assimilera allt som de laddar ner helt själva. Det är en underbar tid att vara där som hjälpare, för som hjälpare får ni så mycket hjälp.

Du kan släppa in så mycket från ovan, från de högre världarna. Allt som ni har väntat på kommer, och ni måste vara de som visar det förtroendet för era medmänniskor, för det kommer fortfarande att finnas de som hellre vill sprida idéerna om undergång och dysterhet över hela er planet. Och det är upp till Uppväckta Kollektivet att vara positiv. Det är upp till er alla att lita på att allt kommer att ordna sig och att allt fungerar, och ni kommer bara att få en mycket roligare resa när ni tar in de perspektiven som era egna.

All hjälp du gör hjälper dig också. Det hjälper dig att bli den du är avsedd att bli med större lätthet. Du har naturligtvis dina egna upplevelser som kommer och som kommer att hjälpa till med ditt fortsatta uppvaknande, din fortsatta utveckling och din fortsatta uppstigning. Ingen och ingenting kan ta det ifrån dig, och det är något annat du behöver komma ihåg, för återigen kommer det att finnas de som kommer att berätta för dig att din uppstigning är i fara på grund av det eller det. Lägg märke till att domedags profeter hittar något annat hela tiden att vara orolig för, att anta används mot dig. Släpp den mentaliteten för du behöver se allt och alla som dig om du verkligen ska vara vaken.

Och du måste omfamna sanningen att du är den som skapar allt, alla skurkar och alla deras vidriga gärningar är din skapelse. Och om du inte vill existera i en verklighet där det finns skurkar och det finns handlingar som är ofattbara för dig, höj då din vibration och förtroende. Som vi sa tidigare, lita på, för du och alla andra där på jorden som ännu inte har vaknat får allt du behöver, och det kommer till dig just nu. Som vi har sagt, vi kan känna det, vi känner skillnaden som de nuvarande energierna har gjort, och vi vet att ni kommer att fortsätta att bygga vidare på den positivitet som vi kan känna. Det är så mycket tillit vi har till er alla som det uppvaknade kollektivet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...