Ärkeängel Mikael via Celia Fenn, 26 januari 2018

Ärkeängel Mikael via Celia Fenn, 26 januari 2018

Ärkeängel Mikael via Celia Fenn: Vattumannens Port ~ Stjärnporten till en Magisk Verklighet och Vägen av Lejonets Hjärta

 

Ärkeängeln Mikael med Stjärnans Lejoninna Leia.

Älskade Vänner och Familj, ni närmar er tiden för det Heliga Året då ni kommer till Vattumannens Stjärnport, och i år händer detta i samband med den Totala Månförmörkelsen i Lejonet den 31:e januari. Ännu en kraftfull mycket stor energi i axeln hos Lejonet/Vattumannen.

Vad exakt är Vattumannens Port, kanske ni undrar?

Nåväl, jag är säker på att ni känner till Lejonets Port (8/8) som infaller i början av augusti i Lejonets tecken. Vattumannens Port infaller i början av februari (2/2), då det cirkulära flödet av Tidens Spiral tar er till en punkt, precis mittemot Lejonets Port på den stora stjärncirkeln.

Det här är tillfället då den andra spiralen i det Heliga Året, öppnar upp till en manifestationscykel. Om ni tänker på flödet i Tid/Rum som en 8:a, så kommer ni att uppleva den första cirkeln från juli/augusti och den andra cirkeln från januari/februari.

Så nu är ni i färd med att strömma in i den andra cirkelns resa, från och med nu och till det Nya Året i juli 2018. Men just nu, under denna tid av kreativ förändring, är ni också med om en serie förmörkelser, som påverkar Lejonets/Vattumannens Axel. Den viktigaste av dessa var den Totala Solförmörkelsen den 18:e augusti 2017, vilken medförde en kaotisk förändring, speciellt i USA där förmörkelsen syntes.

Sedan kommer den Totala Månförmörkelsen den 31:e januari, att orsaka djupa inre förändringar, eftersom den överför Månens Koder från Hjärtat av Alpha Leonis via Månen. Dessa nya koder kommer att förankras under Månförmörkelsen, då ni alla uppmanas att gå djupt in i era hjärtan och upptäcka kraften av De Ni Är.

Älskade Ni, låt oss prata mer om de ni är på denna Jordresa, och vilka ni kommer att bli. Ni är Galaktiker och Stjärnvarelser, och era rötter finns i Stjärnorna tillsammans med era Själar och Stjärnornas Stammar. När ni vaknar upp kommer ni att minnas, och ni kommer att återansluta med Stjärnvarelserna och Stjärnornas Äldste, som är era guider och lärare i de Högre Dimensionerna av Kärlek och Medvetenhet.

I den här övergången är den ljusa och kungliga stjärnan Regulus, även känd som Alpha Leonis eller Lejonets Hjärta, en viktig källa till inspiration och visdom för er.

Solens Lärare från Alpha Leonis och deras Gyllene Ljus, öppnar upp den Kungliga Vägen av Lejonets Hjärta på Jorden. Det är de första stegen ut ur den triviala Tredimensionella världen, och in till den Nya Jordens Magiska Verklighet.

Dessa Lejonets Stjärnlärare, jobbar nu också för att sända ”Lejonets Koder” till er från Alpha Leonis. Vid tidpunkten för Förmörkelsen, kan ni förvänta er att motta dessa koder mycket intensivt.

”Lejonets Koder” består av mycket högfrekventa energier, som kommer att aktivera en känsla av upphetsning och äventyr inom er. Ni kan känna er som om ni vore Alice i Underlandet, och att ni bor i en konstig och surrealistisk värld.

Men sedan, kan ni också känna er helt utmattade, som om ni inte har någon energi, då er fysiska kropp lär sig hur den ska balansera dessa nya frekvenser av ljus.

Egenskaperna för Lejonets Hjärtas väg, är äventyr och upplevelser på jorden. Livet är inte avsett att vara en lugn och stilla lunk från födsel till död. Den är tänkt att vara ett äventyr, som entusiasmerar er och leder er framåt från passion till passion, när ni skapar nya äventyr av kärlek och medkänsla, som blir ert liv.

Älskade Ni, här kommer ord från Stjärnans Lejoninna Leia, från Alpha Leonis:

Älskade Ni, jag är Leia från Alpha Leonis. Jag är en Stjärnlejoninna och Lärare av vår Gyllene Visdom.

Kom ihåg Älskade Ni, lev livet fullt ut och upplev allt som kan upplevas. Livet är en dyrbar gåva som ges till er. Det är ett äventyr, menat att utforska och njuta av. Var alltid djärva när ni rör er framåt. Ta rimliga risker när ni har äventyr i Tid och Rum, och lita på att Anden kommer att hitta de rätta kreativa rummen, för att ni ska kunna vara säkra.

I denna nya Kvantverklighet, kommer ni snart att lära er att lite risker kan leda er till stora språng av tillit och kreativitet, men att ”hålla sig i säkerhet” kommer att leda till stagnation. Och när ni blir bekanta med varsamma risker, kanske ni blir djärvare och mer kreativa, så att den innehållsrika strukturen i livet utvecklas framför er, när ni litar mer och mer på er kreativa väg, som när en lejoninna alltid har fokus när hon följer efter sitt byte, och avsikten med det hon önskar.

Men Älskade Ni, när ni gör det, var självmedvetna. Var i ”Nu”-momentet. När ni tittar på Lejonen på Afrikas slätter, ser ni att de alltid är medvetna om vad som händer runt om dem, för att kunna delta i flödet av livet och skapelsen. Och ni, måste också vara medvetna och vakna. Er förmåga att blomstra i Tid/Rum-energin, beror på ert fokus av ”nu”-ögonblicket, där den Kreativa Energin uppstår.

Älskade Ni, ha respekt för ALLA Former av Liv. Alla har sin plats och sitt uppdrag i det Stora Flödet av Liv och Död. Ingen Varelse är mer eller mindre värd, för alla väver livets stora väv tillsammans som En!

Sök inte efter kraften i Världen. Den sanna kraften finns inom er i ert Hjärta. Det är den Sanna Visdomen från Lejonets Hjärta.

Skydda er Jord och er ”Flock” (Själsfamilj), eftersom de är värdefulla gåvor av Kärlek från Skaparen, som ges till er. Ni har Ett Hem som heter Jorden, och en familj från Livet på Jorden, där ni alla är Släkt. Hedra det och hedra De Ni Är och er Själs Manifestation på Jorden. Hedra er ”Stam” och er koppling till Allt Som Är.

Låt inte någon koppla bort er från det som rätteligen är ert, i Livets Stora Träd, för från det här trädet flödar visdom, kreativitet och livet självt. Ingen kan vårda er Själ bättre än Livets stora träd.

Ni får livet av en anledning.

Er tid här är dyrbar, Älskade Medskapare.

Förena er med Allt Liv, för att skapa Jordens Mäktiga Sång.

För när ni är färdiga, återvänder ni till Stjärnorna åter igen.

Jag är Leia, Stjärnans Lejoninna från Alpha Leonis.

Om ni vill lära er mer om Vattumannens Port och Vägen av Lejonets Hjärta, samt gå med i en global grupp av medresenärer som förbereder sig för Förmörkelsen den 31:e januari, var snäll och anmäl er till vår webbinarserie online, ”The Aquarius Gate 2018 ”.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...