Ärkeängeln Mikael via James McConnell, 12 november 2017

Ärkeängeln Mikael via James McConnell

12 november 2017

Jag är Ärkeängeln Mikael. Det är jag som kommer hit för att vara med er i denna tid, precis som Ashtar var här nu senast. För Ashtar påbörjade en process i den stunden och tiden då han träffade er och andra runtom planeten. Många grupper samlas nu, och många grupper delar denna förståelse, detta vetande, denna känsla av Enhet som går över planeten nu.

Vid det tillfället talade Ashtar till er om att ALLT BÖRJAR BLI REDO, ALLT FÖRBEREDS. De i Ashtar Command, den Galaktiska Federationen av Ljus, alla de olika Råden som arbetar med denna Uppstigningsprocess, inte bara för denna planet, utan för hela Solsystemet och till och med Galaxen självt, går genom denna betydelsefulla FÖRÄNDRING AV MEDVETANDE.

Ashtar talade om detta och jag kommer nu för att tala mer om dessa förändringar som nu mycket snabbt är på väg. Och att allt ni väntat på, förväntat, är nära nu. Nästan bara en viskning bort är vi. Vi väntar på att den slutliga signalen ska komma. Jag säger precis som Ashtar, allt står redo. Ni har hört talesättet ”handsken är kastad” – det är sant. Ni har också hört ”det räcker nu” – det är också sant.

Vi har väntat en tid nu för att ge dem som ännu inte tagit tillfället i akt möjlighet att göra det, de som inte vänt sig mot ljuset. Vi gav dem möjlighet att skaffa sig förmåga att göra det. Men de har omintetgjort våra ansträngningar i alla lägen. Vi har gått så långt som till att manifestera för dem direkt. Vara i deras sällskap. Visa oss för dem. Ändå har de vänt sig bort. De vänder sig bort mot det de alltid varit bekanta med, åtminstone i dessa livstider.

De har glömt var de kommer ifrån. De har glömt att de kom från ljuset och att allt måste återvända till ljuset. Vi gav dem denna möjlighet men de har vänt sig bort från den. Vi gav den till dem gång på gång men de fortsätter att vända sig bort. Nu kommer vi inte att erbjuda dem fler möjligheter förrän de själva är redo att göra draget. När de själva är redo att vända sig mot ljuset. Vi kommer att acceptera det.

Men nu rör vi oss med FULL FART FRAMÅT med det som nu måste komma. Med det som det måste bli. Det som Högste Skaparen har förkunnat, har påbjudit, att det räcker nu! ALLA SYSTEM STÅR REDO nu.

Det behöver inte nödvändigtvis betyda att ni får uppleva Händelsen imorgon, eller nästa vecka, eller nästa månad. MEN NI KOMMER ATT FÅ UPPLEVA DEN. Den kommer. Den kan inte stoppas. Uppstigning kan inte förhindras längre. Vad än de i Mörkret hittar på kan de inte stoppa den.

Vet detta då ni fortsätter med era dagliga sysslor, fortsätt leva era liv, men vet detta i varje ögonblick av livet. Allt är i flöde. Allt är i rörelse. Era liv är på väg att ta en STÖRRE VÄNDNING då vibrationerna fortsätter att hopas över planeten, och ni fortsätter med dessa arbeten, dessa uppdrag, som ni kom hit för.

Vi tittar alla nu, vi tittar då ni fortsätter processerna ni lärt er; fortsätt se er själva röra er in i de Högre Vibrationerna mer och mer varje dag. NI KÄNNER DET, VET DET, TROR PÅ DET. Som ni vet, ju mer ni TROR PÅ DET, desto mer kommer ni att få se det.

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael, jag kommer att vara med er vid den kommande händelsen. Det dyker upp många saker vid sådana tillfällen, ni kommer att förstå mycket. Må all min kärlek och frid vara med er alla. Ta upp mitt svärd av SANNING och låt allting bli avslöjat. Låt hela SANNINGEN bli avslöjad och låt Mörkret sköljas bort med ljuset.

www.ancientawakenings.org/index.php/channelings/

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...