Ärkeängel Mikael via Daniel Scranton, 8 januari 2018

Ärkeängel Mikael via Daniel Scranton,  8 januari 2018

 

Du och Bara Du ∞Ärkeängel Mikael

”Välkomna. Vi är här för att tjäna och hjälpa er.

Vi vill börja med att be er alla att ge er själva lite beröm. Vi skulle vilja att var och en av er erkänner er själva eftersom ni har klarat det så här långt. Att delta i ett skifte, som det ni är mitt i, är inte lätt. Det är inget för ett svagt hjärta.

Många av er tar på sig mer än sin del för att vara till tjänst, och vi är glada att kunna bevittna er i er process och erbjuda vårt stöd i varje steg på vägen. Det tar bara ett ögonblick att erkänna er själva, men effekten av det ögonblicket sträcker sig över all tid och rymd.

Ni och bara Ni kan ge er själva berömmet, erkännandet och bekräftelsen som ni verkligen förtjänar, för om ni tar emot det från någonstans eller från någon utanför dig, så kommer det inte att tas emot av dig, inte på samma sätt. Lyckligtvis har ni oss som påminner er. Och ni har alla era guider som uppmuntrar er att älska er själva, ta hand om er själva och ge er själva det som ingen annan kan.

Men i slutändan är det upp till er. Det är upp till er själva att hålla er i ljuset, att prisa er och att erkänna ert värde. Och därmed bygger ni en bro mellan ert ego och ert högre jag. Ni ger er själva en uppgradering. Ni sprider era vingar, och ni tillåter er att sväva som ni alltid var tänkta att göra.

Så ta ett ögonblick för att erkänna skönheten av din essens, den beslutsamhet du har visat, och varje enskild handling av vänlighet och service som du någonsin har utfört. Var villig att göra detta minst en gång om dagen och känn de omedelbara fördelarna.

Vi är Mikael. Vi är oändliga. Vi är kärlek.”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...