Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 7 januari, 2018

Det Arkturiska Kollektivet

Via Galaxygirl, 7 januari 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi hälsar er alla med en gammal väns omfamning, för vi har observerat och älskat er så länge. Många av er kommer från vår planet och ert DNA och era minnen/upplevelser håller precis på att börja poppa upp för er, och det är skrämmande för många. Men snälla, var medvetna om att det är mycket normalt att återuppväcka, växa, och lära sig under Uppstigningen. Det är helt enkelt en del av den fantastiska processen.

Uppstigningen är en enorm ära. Vi ser hur hårt era små kroppar arbetar när de är sprängfyllda av ljus och med att bearbeta ljuskoderna, som i jämn ström kommer från Skaparens Hjärta och hela tiden utvecklar er och er uppfattning om vad kärlek är.

För kärlek är själva väven i Universum, och därmed själva sammansättningen av er också. Det är dags att ni kommer ihåg detta och tar till er denna sanning. Låt oss hjälpa er om ni så önskar. Vi är alltid här för er med kärleksfullt stöd. Er tidslinjes bana går framåt ganska smidigt, och vi tror att ni kommer att bli väldigt glada och nöjda.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi älskar er så mycket. Allt är bra. Var i frid och utvidga ert hjärta och er uppfattning om kärlek. Och när ni gör det skapar ni från djupet av ert hjärta och tillfällen kommer att börja uppstå mer regelbundet, som genom magi, när ni skapar er verklighet med era femdimensionella ögon och ser med hjärtats sinne.

Ni kommer att se, för ni kommer att känna det, och en djup känsla är en nödvändig ingrediens för manifestation. Detta är anledningen till att många av er väljer att vara empatiska vid denna kritiska tidpunkt. Använd hjärtats kreativa kraft till att förändra er värld. Det är hög tid, eller hur? Ni är redo. Vi ser det med våra hjärtans sinne!

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...