Ärkeängel Mikael via Erena Velazquez,17 april 2021

 

 

Ärkeängel Mikael via Erena Velazquez 17 april 2021

Hälsningar Mina Älskade,

Jag är Ärkeängel Mikael, jag är glad att få komma och visa för människorna hur ni kan förstå, vilka ni verkligen är. Ni är själar som reste runt i olika Universum, Galaxer och Planeter. Var och en av er har en individuell resa, som inkluderar att leva många liv i olika former eller ingen form alls, för att bara vara en ren själ-essens. Ni har haft många olika upplevelser.

Ert möte med Jorden blev inte som ni väntat er, eftersom er plan var att stanna här en kort tid, bara för att hjälpa till att rädda Moder Gaia. Alla, som valde att vara här, blev fast på grund av det reinkarnationsmaskineri som används av de Mörka Varelserna. De njuter av att hålla er instängda här på planeten, de påverkar era minnen och tvingar er att vara här som gisslan, eftersom de inte låter er lämna denna del av Galaxen.

Varje gång ni lämnade den fysiska kroppen drogs ni tillbaka till en annan kropp, så att ni fick en oändlig livscykel här, liv efter liv. Många av er glömde att ni är Kärlek och Ljus, och ert uppdrag här är att sprida Kärlek och Ljus för att ta bort Mörkret. Jag vill att ni ska börja visa varandra kärlek, vänlighet, generositet, respekt och så vidare, och inte längre ha några negativa känslor.

Jag är Ärkeängel Mikael och jag ber er alla att gå djupt inom er och tända den inre flamman i er själ. Denna eld kommer att spridas globalt som gnistor av Ljus, vilka kommer att väcka resten av den mänskliga befolkningen.

Era raderade minnen kommer att rusa tillbaka till er, så snart ni börjar stanna permanent i de höga frekvenserna. Ni kom till Moder Jord från många Stjärnsystem, så ni har mycket unik kunskap som ni kommer att dela med mänskligheten, för att skapa en bit av Himlen på Jorden för alla.

Elden från er Kärlek och ert Ljus kommer att bränna de korrumperade själarna, som bara vill förstöra och skada andra. Deras kraft minskas drastiskt i många Galaxer, Universum och Planeter, eftersom miljontals varelser kämpar mot dem genom att använda olika metoder för att permanent eliminera deras förtryckande närvaro, så att de inte kan skada andra varelser.

Många av er kommer att få reda på att utvecklingen av era själar har inneburit miljontals olika liv med värdefulla upplevelser, som ni kommer att använda för att bygga en Ny Jord. Ni är Änglar, Mästare, Forntida Prästinnor e t c, som är krigare för Ljuset vilket eliminerar det onda överallt, där det kastar sina Mörka Skuggor. Ni är ledstjärnor för Hopp och Ljus till alla varelser i alla Universum, Galaxer och Planeter, som nu kämpar för sin frihet från Mörkret.

Jag är medveten om att ni alla är trötta på att vara här och vänta på slutet av ert uppdrag, men snälla, håll era energier i höga vibrationer för att förvandla era kroppar till nya 5D-versioner. Accelereringen av den Gudomliga Timingen överensstämmer med den Gudomliga Planen, som skapades för länge sedan av Fadern, den Högsta Skaparen, efter att han förutspått när mänskligheten som ett Kollektivt Medvetande skulle acceptera Gudomligheten.

Jag är Ärkeängel Mikael, jag är tacksam för att vara här och jag skickar healande krafter och välsignelser till er alla. Tack.

Gudomlig Kärlek och Ljus
Ärkeängeln Mikael

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...