Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 april 2021

  

Get More of What You Want & Get It Quickly ∞The 9D Arcturian Council

 

Få mer av vad ni vill ha och få det snabbt ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om så mycket, samtidigt måste vi välja det vi fokuserar på för att lägga mer energi på det vi vill uppleva mer av. Det är därför vi är så positiva när det gäller er alla och hur ni mår. Vi vet att vi kan fokusera på vad som helst när det gäller mänskligheten, men vi vet också vad fokusering på någon aspekt av det ni lever ger oss. Det är därför vi väljer att fokusera på de små segrar som vi ser och känner där på planeten Jorden i varje ögonblick.

Vi väljer också att fokusera mer på de av er som kommer att ta emot det vi erbjuder, snarare än de som är långt, långt borta i vibration från var ni alla är. Vi vet vilken vår målgrupp är och vi vet vilka som bäst kommer att svara på de energier vi erbjuder. Vi måste vara selektiva för att vara mest effektiva. Nu är vi inte så annorlunda än ni alla är. Tänk på hur mycket information ni har till hands, hela dagen, varje dag. Ni måste välja vad ni ska fokusera på, och ni vet från hur ni känner vad som tjänar er att fokusera på och vad som kommer att vara något som sänker er vibration om ni fokuserar på det.

Nu säger vi inte att ni ska ignorera allt och allt som är problematiskt eller negativt, inte om det händer inuti er. När det väl är något du känner måste du ge det din uppmärksamhet, men du behöver inte ägna dig åt något som du vet kommer att få dig att må dåligt när du gör det.

Om du inte har en lösning behöver du inte fokusera på problemet, och anledningen till det är att det finns så många varelser och hjälpare och vänner och välgångsönskare runt dig som kan komma upp med lösningen. Men då måste du vara på en hög vibrationsplats för att få den lösningen, eftersom de kommer att hitta ett sätt att leverera den till dig. Men igen, du kommer inte ens se det som en lösning om du inte arbetar i det högre vibrationsutrymme som du vill vara i och som det tjänar dig att vara i.

Det har kommit till oss att många människor som är andligt vakna fortfarande inte är medvetna om sin kraft, och när någon inte är medveten om sin kraft fokuserar de felaktigt på något som kommer att få ner vibrationerna, något de inte har någon kontroll över, och något som de inte ens har använt sin urskiljning för att avgöra om det är sant. Du måste lita på dina känslor för att navigera igenom all information som du bombarderas med dagligen. Var öppen för det faktum att du kan behöva ändra ditt perspektiv på något, men styr dig alltid av vad du känner och inte vad du tycker, för det du tycker är mest det du har programmerats till att tänka.

Era sinnen ger er lite mer än upprepning och begränsning, men era känslor är vidsträckta och du kan känna något du aldrig har känt tidigare i nästa ögonblick av din dag. Ni är kraftfulla varelser, men du lär dig fortfarande hur du använder din kraft för det goda, för vad du vill ha och för det som är bäst för alla. Om vi kunde zappa dig och ge dig en gåva, skulle det vara att veta, att veta att ni är mäktiga varelser och att det ni väljer att fokusera på spelar roll. Det materialiseras bokstavligen framför dig. Så var selektiva, så kan ni få mer av det ni vill ha och få det snabbt.

 

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...