Ärkeängel Mikael via Leslie-Anne Menzies, 29 maj 2017 2017

Ärkeängel Mikael via Leslie-Anne Menzies, 29 maj 2017 2017

 

Kära Ni,

Återigen samlas ni för att hjälpa till med helandet av planeten jorden och självklart er själva. Så mycket uppnås över hela planeten när ni förenar er med så många likasinnade själar, församlade i många hörn av världen.
Vågorna av KÄRLEK OCH LJUS genljuder över hela Kosmos när ni känner igen Gudomligheten inom varandra och er själva.

Verkligen magiskt att bevittna kära ni. Som ni är medvetna om är vi, ditt älskande supportteam, alltid berett att omfamna era ideal och er vilja att ”Stiga upp” och ta tillbaka er makt, som ni en gång så frikostigt överlämnade till andra.
Kära ni, de förändringar som ni kollektivt initierar på Planeten strålar ut och varje handling av vänlighet returneras 1000 gånger. Varje hjärta som öppnar för Enheten av ALLT SOM ÄR blir en öppen kanal för ALLA att stråla till.
Kära ni, ni upplever så många ”mörka” situationer som inträffar men vi berättar att det finns så mycket mer LJUS och godhet på planeten. Fokusera på det och se hur det returneras 1000 gånger också.
Börja där du är – fokusera förlåtelse till ALLA som ni tror har ”fel” – det är familj, vänner, partners, barn osv. Vem som helst som du ”dömer” att vara orsak till din olycka, felaktighet etc.
Sträck ut din hand med förlåtelse. Du behöver inte ens göra detta ansikte mot ansikte. Dina tankar flyter med Avsikten.
Fokusera på en person eller situation i ditt liv som orsakar dig ångest i detta ögonblick. Skicka den personen KÄRLEK/LJUS med Högsta Avsikt och tro på resultatet.
Varje gång du ”tänker” på den här personen/situationen VÄLJ att skicka KÄRLEK/LJUS. Det kan ta några gånger att göra ”skiftet” i ditt tänkande och din tro – men det är verkligen värt ansträngningen, om inte för personen/situationen, om så bara för dig, som önskar FRID i ditt liv.
Kära, vi påminner dig – NI ÄR ALLA ETT – Det som påverkar en påverkar alla !!!
Välj dina tankar och du ändrar din situation. Föreställ dig den här personen/situationen och ge medkänslan du skulle ha gett ett litet barn som har oerhört ont – för det är det som gråter ut på din Planet Kära Du. Smärta talar väldigt högt och kommer att bli hörd och bekräftad TILLS den är löst – det är där som FÖRLÅTELSE är botemedlet, Kära hjärtan.
Förlåt andra som du vill bli förlåten. Älska andra som du vill bli älskad.
Kära, de förändrade tiderna är utmanande för ALLA – du kan göra skillnad och det beror på dina ”tankar” och dina ”handlingar”. Ändra din tanke om en person/situation och ALLA kommer att förändras.
FÖRLÅTELSE ÄR NYCKELN.
Du kan ta detta Kvantumsprång, Kära hjärta, i själva verket kommer du att se fantastiska fördelar för alla människor när du gör det – och är det inte det som du ber om?
FRED PÅ JORDEN, EN GOD VILJA FÖR HELA MÄNSKLIGHETEN
Och det börjar med DIG.

 

Vad kan du göra idag för att förändra VÄRLDEN? Ändra hur du ser på den, genom förlåtelse, och se hur lätt Freden återvänder till din vackra Värld.
Och så är det.
Kanal: Leslie-Anne Menzies

http://leslieannemenzies.blogspot.ch/2017/05/monday-message-archangel-michael-29th.html

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.saint.germain.se

Du gillar kanske också...