Baldor via Nancy Tate, 31 maj, 2017

Baldor, 31 maj 2017

Via Nancy Tate

 

Det kommer en tid när alla bekymmer som för närvarande finns på Jorden kommer att sättas åt sidan och lösningar prioriteras. Det i sig kommer att förändra alla oegentligheter och all oro, och resultatet kommer att bli fred på Jorden. Det kommer att bli som om alla bekymmer aldrig har existerat, utan bara varit ett sammelsurium av händelser som har fört er till ett tillstånd av uppskattning av vad det innebär att leva i frid och glädje, genom den Kärlek som finns omkring allt och alla.

Jag ser fram emot denna tid, när allt finns på plats och alla lever i fred och hedrar att varje person på Jorden har allt de önskar, och när även djuren, insekterna, träden, växterna och allt liv, lever i harmoni med varandra. Det kommer, mina kära, för jag ser att det är på väg för all existens på Jorden. Ni är alla en del av denna frihet.

Jag, Baldor, är så glad att se att ni alla på väg mot det tillståndet i livet, där ni kan uppleva glädje över att vara en del av Helheten. Jag ser att många av er antingen lever det just nu, eller håller på att ta steget för att införa det i ert liv. Stanna upp en stund och gå till ert inre, och tacka er själva för den skönhet ni skapar i era tankar. Det är den energi i vilken sanningen kommer fram. Livet är en fulländning av vad Kärlek handlar om.

Jag lämnar er nu för att gå och sitta i det Kärleksmoln som ni redan har skapat, för det är så underbart fullt av löften för Kärlekens innersta natur som redan har gjort framsteg.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...