Ärkeängel Mikael via Leslie-Anne Menzies 7 augusti, 2017

Ärkeängel Mikael

via Leslie-Anne Menzies

7 augusti, 2017

 

Kära Ni!

”Förändringens vindar” blåser med en avsikt. De Geomagnetiska Stormarna rasar på jorden och inombords hos hela mänskligheten. Allting sker enligt ett Gudomlig Beslut. Hur ni bearbetar dessa stormar kommer att avgöra ert nästa steg. Alla och Allting ”laddas upp” av dessa magnetiseringar – och ger möjlighet för er att släppa taget om livstider av uppdämd ilska, förbittringar, förnekelse, nedbrutenhet, alla dessa ”lagrade” emotioner som ni har förnekat, eller har trott att ni redan har åtgärdat – som kommer upp för att bli transmuterade och transformerade. Energierna i augusti kommer att medföra stor FÖRÄNDRING.

Släpp taget, Kära Ni och Tillåt Gud.

Samtliga, om de så uppmärksammar det eller inte, känner av Jordens skifte under sina fötter, samt de inre förändringarna inom sina Gudomliga Kroppar. Förnekelse är inte längre något alternativ. Som alltid så har ni ett val gällande hur ni ska arbeta med det som dyker upp för er. Om ni bara kunde inse att det kommer upp för att för alltid FÖRSVINNA – låt det röra sig igenom er, bort från er och låt det sedan FÖRSVINNA. Kära Ni, att minnas att ni håller på att få LJUS-KROPPAR innebär att ni inte längre behöver dessa täta energier som under livstider har väglett er. I och med att tätheten lämnar er, låt den försvinna – släpp den med Kärlek för alla lärdomar som den har gett er.

Kära Ni, ni har slitit i eoner för att nå denna milstolpe – många var inte säkra på att den skulle kunna uppnås. De underskattade de Största av Varelser som någonsin har vandrat på Planeten.

Allt som ni någonsin har skrivit namnlistor om, bett för, bönat om, är nu i färd med att veckla ut sig, på aldrig tidigare skådade sätt och allting sker på grund av ER.

Mörkret som i evighet har kontrollerat era hjärtan och sinnen, håller på att ge sig av, snabbare än ni ens kan föreställa er. När detta mörker försvinner, kommer TOMRUMMET att ersättas med DET LJUS OCH DEN KÄRLEK SOM NI ÄR. Era friheter kommer att återvända på efterlängtade sätt.

Att återigen få vandra på denna förnyade Nya Planet i FRED, HARMONI OCH ÖVERFLÖD – DETTA ÄR VAD NI KOM HIT FÖR!

När ni klev in i denna livstid hade ni ett mandat – att återta den Nya Jorden till den jungfruliga Planet hon en gång var och att återta mänskligheten till sanna Varelser av Ljus.

Ni kunde aldrig ha föreställt er vilket åtagande det skulle komma att bli och ni föreställde er aldrig hur djupt förankrat mörkret var – NI kom med Tro, NI kom med Tillit och NI kom i egenskap av den KÄRLEK SOM NI ÄR.

Dessa är de tre Gudomliga Element som är de som varje dag har låtit er fortsätta framskrida i allt så långsamma steg. Och ja, ni tog också flera steg baklänges längs med vägen, men det var det som tillät er omgruppera er, förbereda er inre styrka för att återigen kunna fortsätta framåt.

Era Själar var ständigt av det högsta slaget och ni VISSTE vad som behövdes, fastän ni vandrade med förbundna ögon i åtskilliga strider – ni VISSTE djupt inom era Hjärtan vad ni kom hit för att uträtta.

Och nu är ni här!

”En Seger för Ljuset” har alltid varit ert motto och fortsätter att vara det.

Den en gång ouppvaknade Mänskligheten håller nu på att vakna upp till det som ni har uttryckt inom denna livstid. NI har ständigt varit ”annorlunda” – ni har inte passat in i mängden, en utböling – flera gånger förnedrad och fördömd för att ni var sådan.

Men Kära Ni ”missanpassade” hyllas nu för att ni upprätthåller Ljuset Högt, ni har aldrig dukat under på grund av förnedringarna. NI VISSTE att ni hade ett uppdrag att slutföra. Ni hade TILLITEN till att ni en vacker dag skulle bli förstådda och accepterade. Oberoende av allt så skulle ni aldrig ha velat ha det annorlunda – detta var ert UPPDRAG och ni VISSTE inom era Hjärtan, att ni skulle komma att slutföra det som ni hade för avsikt att uppnå.

Kära Ni, vi hyllar er – ni ”missanpassade”, ni pionjärer för att ni förvandlar Jorden. Såsom med Pionjärer alltigenom historien, om inte NI, så VILKA i så fall?

Genom allt detta har NI ALDRIG vandrat ensamma – vi som är er HEJARKLACK har torkat bort varenda tår, hållit varenda hand, öppnat vartenda hjärta lite till, för att tillåta den nödvändiga processen att få ske.

Kära Ni, ni är älskade bortom allt och ni hyllas för ert ständiga syfte med er Plan – ni vandrar rakt fram i mörkrets riktning – ni får möta era största rädslor och nu går ni segervisst framåt på denna Nya Jord, som var och en av er sam-skapar.

Så Älskade Kära Ni, NI höll Ljuset högt när ni enkelt kunde ha vänt er åt andra hållet. NI visste, och NI kom ihåg och det är varför vi nu alla kan få fira.

FRED, KÄRLEK, VÄLSTÅND OCH ÖVERFLÖD, PERFEKT HÄLSA OCH VÄLMÅENDE på den Jungfruliga Nya Planeten Jorden.

Så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MIKAEL.

 

Archangel Michael via Leslie-Anne Menzies, August 7th, 2017

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...