Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 28 november, 2021

 

 

Vecka 32 Meddelande | Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

 

28 november 2021

Jag är Ärkeängel Mikael med ett budskap till Light Angelic Warrior Group.

Vi närmar oss en korsningspunkt, en topp på resan för att rätta till oförrätterna på planeten jorden. Denna korsningspunkt kommer att dyka upp långsamt inom de närmaste månaderna. Det innebär att det ekonomiska systemet kraschar och det kommer att börja synas för alla att det händer.

När systemet äntligen kollapsar kommer det nya redan vara igång, så det kommer inte att bli så mycket arbete för att skapa en övergång.

De som kommer att krascha det ekonomiska systemet är ni. Inte Alliansen, inte Gud – ni kommer att göra det.

Ni undrar hur ni ska göra detta. Ni kommer att göra detta via era tankar. Ni förstår att det finns ett nytt kvantdatorsystem som körs på planeten, och ni tror att det redan är på gång och det är det. Men det finns två system som körs samtidigt – Guds system och det onda systemet. Det är en fråga om vilket system ni investerar i, vilket system ni tror på, vilket system ni ifrågasätter som felaktigt och vilket ni ser som mer kraftfullt.

Varför tror ni inte att processen med att människor vaknar upp på planeten är så viktig? Det är den viktigaste faktorn i allt detta. Ni går igenom en individuell upplevelse kollektivt. Detta kollektiv måste stå på Guds sida, godhetens sida, så att fler och fler människor fortsätter att vakna.

Nyckelfaktorn i allt detta är sinnet, inte er fysiska verklighet. Ja, människor fortsätter att kämpa inom det gamla ekonomiska systemets ramar, men deras sinnen söker efter ett bättre sätt att leva för sig själva och sina familjer. Ja, folk tittar på nyheterna och de är upprörda över vad de ser, men deras sinnen söker efter ett bättre sätt att leva för sig själva och sina familjer. Ja, de fortsätter att ha masker, kanske känner de sig hjälplösa och blir vaccinerade för att behålla sina jobb, men alla dessa saker får dem att tänka på ett bättre sätt för sig själva och sina familjer. Som de alltid har gjort!

De energier som kommer in nu är det bättre sättet. Dessa energier kommer nu att synka med era sinnen och det ni önskar skapa. De flesta människor på jorden vill få det bättre för sig själva, och nu kommer detta att skapas – för det kan det. Restriktioner som lagts på era sinnen i historien har inte tillåtit detta att hända. Nu kan det hända eftersom dessa restriktioner har tagits bort.

Det är skillnaden. Det är vad era sinnen vill, inte vad ni faktiskt lever just nu, som är er framtid. Ni vill alla göra det bättre för er själva, och så kommer det att bli.

Vet att under många år, eoner i själva verket, medan mänskligheten på jorden togs ned, bad deras sinnen, och önskade en bättring. Det kunde inte hända på grund av inskränkningar som intervenerarna hade lagt på er. Nu kan det hända eftersom dessa inskränkningar är borta. Era sinnen kan nu återuppta uppgiften att återskapa er värld. Fortsätt att önska bättring för er själva, och när möjligheter skapas, vidta åtgärder. Det enda som står i vägen för er nu är er tro på det gamla, så släpp det. Omfamna det nya, använd er fantasi åt att skapa godhet för alla.

På det sättet kommer dagens uppgift att vara att fokusera på Australien. De ursprungliga infödingarna lider av fördomar och man ser nu att det handlar om globalt folkmord. Snälla fokusera er kärlek och ert ljus, era böner på Australien i allmänhet och på dessa folk specifikt och stärk dem för att stärka deras sinnen.

Det här handlar om manifestation, inget annat. Detta är en sinneskamp – demiurgens sinnen när den försöker förstöra er, och era sinnen när ni försöker finna frihet från detta gissel.

Jag är Ärkeängel Mikael. Jag är med er, ni är med mig, vi är mäktiga, vi är Oräkneliga.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...