Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 29 november 2021
Kommer Mänskligheten att Klara Det?
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi gör var och en medvetna om er resa till nya verkligheter, nya tidslinjer, nya upplevelser, nya energier och nya versioner av er själva. Vi hjälper till att göra det möjligt för er alla att tro på giltigheten av dessa nya aspekter om livet på Jorden, dessa nya möjligheter för er alla. Och det gör vi på en mängd olika sätt. Vi utstrålar kunskapen så starkt inom oss själva när vi har kontakt med er och när vi sprider energierna i era fält, att ni inte kan kan låta bli att plocka upp den kunskapen. Vi är för er vad en person är som vet exakt vad den gör och hur man hanterar en situation som ni kanske skulle finna minst sagt ångestframkallande, och när ni är i den personens närhet minskar er ångest automatiskt av den personens säkerhet, av hur positiv den är att den kan hantera den aktuella situationen.
Vi vet att ni kommer att klara er som individer och som ett kollektiv, och vi vet att ni har potentialen att njuta mer av upplevelsen. Ni behöver inte se det som något ni bara överlever från, utan snarare kan det bli en åktur som ingen annan, en glädjefylld resa där ni åker genom ett fält av tulpaner. Ni har förmågan att välja och ni har förmågan att vibrera i harmoni med de bättre upplevelserna, de bättre tidslinjerna, de bättre versionerna av er själva. Ni kommer dit med hjälp; det finns alltid hjälp.
När ni föds har ni folk omkring er, vuxna, vanligtvis era föräldrar, som vet vad som behöver göras. De vet lite mer om den värld som ni har glömt så mycket om, och det ger dem kapacitet att hjälpa er på olika sätt, och oftast gör de det. Ni har nytta av stabiliteten i deras energi, det faktum att de vet hur man skaffar mat som de kan ge er och de vet hur man skaffar kläder för att klä er, och så vidare. Alla får hjälp hela tiden och när ni blir en stabil kraft för mänskligheten eller för era nära, då kommer ni att förändra någon med er närvaro, med er kunskap, i visshet om att allt kommer att bli bra, att mänskligheten kommer att klara det och att det här skiftet i medvetandet är oundvikligt.
Det är den här resan ni registrerade er för, och det är det enda spelet som gäller, så ni kan lika gärna spela det medvetet och ni kan lika gärna ha kul medan ni gör det. Vi håller på att sprida dessa energier in i ert fält just nu, därför att vi vill se er egen potential. Vi vill att ni ska se hur bra livet på Jorden kan vara och kommer att bli om ni tillåter det, och om ni väljer att det ska vara så. Vi är alltid här för er precis som vi vet att ni är där för era medmänniskor, och ni har vår eviga uppskattning för att ni sprider energierna omkring er.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...