Ni Är Förändringen Ni Söker – Yeshua via Zane, 30 november 2021

Ni Är Förändringen Ni Söker – Yeshua via Zane, 30 november 2021

av TOC | 30 november 2021

 

 

Älskade Själar, Jag Är Yeshua. Jag kommer idag för att tala om och berätta hur ni kan tala med, och bli vägledda av Anden.

Anden finns inom hela skapelsen, den genomsyrar allt från mikro till makro. Anden vill vägleda och styra er i den bästa riktningen för er egen personliga tillväxt, för att förbättra för de runt omkring er och kära Moder Jord.

Det vissa av er har gjort, för det mesta omedvetet, är att ni har blockerat Anden. Därför vägleds ni av ert Ego med dess önskningar, inte av essensen i er Varelse och dess behov.

Det ni tillfrågas om under dessa utmanande tider, är att minnas er inre mjuka röst, inte den högljudda bullrande, utan den som inte kräver, den som viskar till er genom insikter och synkroniteter.

Tillåt denna milda röst att återigen vägleda er, för den behövs väldigt mycket i dessa föränderliga tider.

Tillåt er själva att vila i ert hjärterum och låt denna milda röst tala till er…

Stilla er… Låt Andens ord och energi omsluta er… Lyssna kära ni…

Tillåt denna mjuka, omtänksamma och lugnande röst tala till er… När ni finns i ert hjärterum, fråga er då; Vad är det Anden vill att jag ska höra i detta ögonblick?

Tillåt Anden att tala till er… Lyssna… Minns hur det känns att tala med Anden…

Kom ihåg tonen i Andens röst och energin den bär… Den är mjuk och mild, inte krävande eller påträngande. Tillåt er att vila i detta rum… Notera alla budslkap som flödar in i ert medvetande… Minns…

Allt handlar om att minnas nu. Att minnas vilka ni är och vad ni kom hit för att göra. Att minnas er koppling till Anden, era Förfäder och Guider. Minns kära ni.

Många av er har fastnat i den gamla världens dramatik och kaos, och glömt er anknytning. Ni har glömt hur det känns att vara fri och prata med Anden, att känna den milda vägledningen som alltid finns där. Kom tillbaka till era hjärtan kära ni, och minns. Låt minnena dyka upp igen. Låt känslorna av befrielse komma tillbaka. Tillåt er att minnas att ni ALLTID är fria. Det är bara ni själva som kan begränsa er frihet. För allt systemet kan göra är att få er att tro att ni inte är fria, för att få er att känna er små och begränsade. Systemet kan inte bestämma åt er, det kan bara få er att skapa er egen låda och placera er i den.

Släpp taget kära ni och minns att ni alltid är fria.

Låt Andens lugnande röst vägleda er och inte den krävande rösten från de som tror att de har makten, för jag säger er, de har inte makten. De har inte kontrollen, även om de vill att det ska se ut så, vi har tagit tillbaka kontrollen över de flesta av era regeringssystem, och ni bevittnar nu deras sista tjafs innan alla är helt borttagna.

Ni behöver inte vänta på att detta ska ske, för ju mer ni står i er kraft, er sanning, er frihet, desto snabbare kan alla händelser ni vill ha manifesteras. Ni är skaparna av detta, så det är upp till er hur ni går tillväga.

Förstå, att ju mer ni kommunicerar med Anden och låter den vägleda er, desto fridfullare och positivare kommer denna övergång att bli.

Jag är Yeshua. Vi är nära er kära ni, närmare än vi har varit på länge, länge. Ju mer ni kan tro på detta, desto mer kommer ni att känna och se vår närvaro. Släpp tvivlet kära systrar, kära bröder. Släpp taget om att de saker som oroar er inte utvecklas som de borde, för jag, Yeshua, säger till er nu, att sakerna utvecklas precis så som de behöver. För det är ni, kära ni, som utvecklar dem.

Ni är de som förändrar, vägvisarna och guiderna på marken. För om ni inte vore i det uppvaknade tillstånd ni är, så skulle det inte bli någon förändring.

Ni kom hit för att vara förändringen och skapa den, så ni måste leva i den och uppmärksamma detta varje dag. Ni måste vakna upp med driften att vara förändringen, men ni måste också tillåta förändringen att utvecklas naturligt, och i gudomlig timing. Ni kan inte tvinga fram den, även om ni säkert kan påskynda den, och ni gör detta genom att ta till er det jag har delat.

Saker och ting är som de behöver vara, och även om ni kanske ser det som kaos och förstörelse, använd er gudomliga vision, er inre vision, för att se det på det sätt vi gör. För vi ser det inte som kaos och förstörelse, vi ser det som en stor genomgripande förändring med uppvaknanden och minnen.

Var denna energi kära ni. Lev i den varje ögonblick, för det är så ni får allt ni drömmer om och föreställer er. Ni är vägvisarna och de som förändrar. Lev i den sanningen, för ni är den.

JAG ÄR Yeshua. Jag skickar min kärlek och mina välsignelser till alla. Vi vet att ni är mer än kapabla att skapa denna förändring, vi vet att ni redan har skapat den, det är nu upp till er att tro att det är så.

 

https://tapestryofcreation.com/you-are-the-change-you-seek-yeshua/

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...