Ärkeängel Chamuel via Ann Gripenlöf, 4 januari

archangel_michael1

 

Ärkeängeln Chamuel 4 januari 2016

Vackra barn, älskade människobarn. Ni har kommit så långt på er resa, ni är nästan framme. Fullbordan är nära. Ni har färdats långt och ni har gjort ett stort jobb för jorden och för människorna. Ni bär ljuset och sprider ljuset till alla runt omkring er. Ni sprider till människor som i sin tur sprider ljuset vidare till andra. Så bildas ringar av ljus likt ringar på vattnet som sprider sig längre och längre ut. Som når fler och fler.

Så gör du vackra ljusbärare. Du ser kanske inte ditt verk, förstår inte hur viktig du är, men du är fantastisk. Ljuset är så starkt nu, starkare än på lång, lång tid. Det stora ljuset skrämmer mörkret som desperat kämpar för sin överlevnad. Det kan du se i världen men ljuset är starkare och tränger sakta ut mörkret.

Ha tålamod du ljusa bärare av ljus. Fullbordan är nära då ljuset lyser i sin fulla kraft över jorden. Den tid är nära då det goda segrar och det mörka drar sig tillbaka. Ha förtröstan. Du har väntat så länge och snart är väntan över.

Du vackra ljusbärare gå i herrens frid och sprid ditt ljus på jorden så som du alltid har gjort. Ge ljuset vidare i all oändlighet.

Vi älskar er, utan er kan ljuset inte spridas, utan er kan ljuset inte segra. Så bär ditt huvud högt, bär ditt hjärta högt. Du är fullkomlig, du är kärlek.

 

_______________________________________________________

 

Jag är terapeut och lärare i den gränslöst helande energin Usui Holy Fire Reiki. Min andliga resa började på allvar för 15 år sen då jag kom i kontakt med Reiki och universum öppnades för mig på ett helt nytt sätt. Sen dess har jag utvecklat min andlighet och skaffat kunskaper och verktyg för att sprida ljus i världen.

Reiki är en kraftfull healingmetod som öppnar både terapeuten och klienten för ett högre medvetande. Under senare tid har Reikienergierna höjts väsentligt och en ny inriktning av Reiki tog form 2014 i Usui Reiki Holy Fire som har sitt ursprung i traditionell Usui Reiki. Jag använder Usui Reiki Holy Fire i mina behandlingar och utbildingar. Det är en energi som jordar, förstärker, vårdar, beskyddar, renar, läker och vägleder.

Jag leder guidad meditation och kanaliserar ärkeänglar och uppstigna mästare. För att kanalisera använder jag olika metoder så som Akashakrönikan, Reiki och metoder med rötterna i Atlantis. Jag jobbar också på olika sätt med tidigare liv dels genom regressionsterapi och Akashakrönikan.

I ljus och kärlek

Ann Gripenlöf

 

www.dragonflyutveckling.se 

info@dragonflyutveckling.se .

 

Du gillar kanske också...