Ärkeängeln Jophiel via Linda Dillon, 14 maj 2024

Ärkeängeln Jophiel
 
Via Linda Dillon, 14 maj 2024
 
Att kliva in i Enhetsmedvetandet
 
 
Linda Dillon, kanal för The Channel of Love, har en serie nya kanaler från den Gudomliga Modern och Ärkeängeln Jophiel på temat uppfyllelse och enhet. Det här är den första artikeln.
 
 
Hälsningar jag är Jophiel, Ärkeängeln av Enhet, Ärkeängeln av En, Ärkeängeln av Ametist och Magenta, älskad broder av ert hjärta och själ, älskad broder av er resa, och jag kommer idag för att hälsa er välkomna till denna speciella och underbara vårdagjämning.
 
 
Det här är tiden för en ny början och det är tiden för att avskaffa det gamla i tacksamhet och beundran över vilka ni är. Tiden för att gömma sig är över, och det har funnits många anledningar till att ni har hållit er i skuggorna vid olika tidpunkter i era liv.
 
 
Många har sagt: ”Jophiel, varför står du fortfarande vid sidan av? Varför har du inte varit mer närvarande och lett vår väg?” Vi har alltid varit närvarande, men min roll och er roll i denna utveckling är att ta nästa steg in i Enhetsmedvetandet. Det är ett grymt modigt steg att ta.

När jag nu säger detta ber jag er inte att lägga åt sidan er förtjusande vackra personlighet i detta liv om vilka ni är. Det är en gåva inte bara till er, till oss, utan till Alla. Jag ber er inte att tona ner vilka ni är. Jag ber er att uttrycka och omfamna vilka ni är, vilka ni alltid, alltid, alltid har varit, oavsett vilket utseende och form ni har antagit.

 

Ni är mäktiga! Den här kanalen har kallat oss De Mäktiga, men kanske ni vill veta … jag säger det i alla fall … att vi kallar er De Mäktiga.

Kan vi förena oss i syftets enhet, hjärtats enhet, själens enhet, kärlekens enhet, för att vara De Mäktiga som tysta, med glädje, högljutt … och med stort skratt och glädje ibland, och jo, ibland med tårar och sorg … när vi förenar oss som Ett, så att vi kan kalla det här för De Mäktiga?

Vi kan vara en legion av Mikael, ett kollektiv av Rafael eller Gabrielle eftersom hon alltid vill tala för hela Rådet, och naturligtvis låter vi henne alltid göra det. I er varelses heliga natur ligger och har alltid legat sanningen – sanningen om kärlek, sanningen om förening, sanningen om vilka ni är.

Så många illusioner. Det här är en underbar planet som har frodats på en illusion så länge. Och vad har det gjort annat än att skapa separation, murar som separerar, snarare än cirklar eller oändligheter som omfamnar och sammanfogar. 

Det finns inte mer tid, i er tid eller vår tid, i Moderns oändlig Ocean av Tid. Det finns ingen mer tid för det här. Ljusstäderna väntar. Helandet väntar. Ert hjärta … ert hjärta och definitivt vårt hjärta om ni tänker på det på det sättet, väntar.

Vi längtar inte bara efter att vara en enhet med er utan att ni ska känna glädje, frid, storslagenheten av att vara i en Helig Union, att var Kärleken, för detta är konstruktionen av vilka ni verkligen är.

Så låt mig vara tydlig när vi börjar denna dag. Det handlar inte om att någonsin bortse från skönheten om vilka ni är. Det handlar om att hylla den och veta att i er gudomlighet, i er suveränitet, i er gudomliga auktoritet, i er gudomliga neutralitet är ni redan och har alltid varit Kärlek.

Så det handlar om att introducera, expandera, omfamna, erfara, uttrycka, förbehållslöst sanningen om vilka ni är och vilka ni alltid har varit.

Ni är de modiga och tappra. Ni är de som sa: ”Jag kommer att gå och vi kommer att förändra detta paradigm. Vi kommer att bevara det som är heligt och vackert, och vi kommer att låta det som inte är till nytta att helt enkelt försvinna.”

Se framåt, och när ni blickar framåt, inte bara för att se oss utan för att se ert briljanta jag vänta, vinka, invitera och hoppas att få vara i denna Enhetsunion.

Det har funnits så många missuppfattningar på er planet om döden, att det är då ni kommer att vara i Union. Det är absurt. Modern har skapat denna planet som en plats för sina änglar att leka på, inte att leva i desperation eller förvirring av något slag. Så vi släpper slöjorna. Och vi släpper slöjorna, inte bara för att det är Moderns önskan, utan för att det är er önskan.

Så ja, JAG ÄR Handlingens Ärkeängel! Det är vi alla och det inkluderar er, söta änglar!

Så jag välkomnar er mina bröder och systrar. Jag hyllar er och jag älskar er.

Jag kommer att stiga åt sidan men inte bort från er.

Farväl!

Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *