Ärkeängeln Jophiel via Lee Degani, 6 maj 2024

Ärkeängeln Jophiel
 
Via Lee Degani, 6 maj 2024
 
Skönhetens Sötma
På vår Healing Circle meditation i april kom AA Jophiel med ett underbart meddelande till oss alla. Jag vet att det inte alltid är lätt för oss att se skönheten inom oss själva, vilket han bad oss att göra, även om vi verkligen ser det hos andra. En sak jag hela tiden återkommer till är att när vi fokuserar på skönhet, är det ett sätt för oss att läka. Bara det i sig verkar så otroligt ”vackert.”
”Älskade, jag är Ärkeängeln Jophiel, skönhetens ängel, er skönhets ängel. Vet ni inte att vi är förbundna? För när ni visar skönheten i vilka ni är, förstärker det skönheten i min energi.
Låt oss nu sitta tillsammans i mitten av Livets Träd i Tiferet, vilket också är hjärtats heliga plats. Och det finns skönhet i sötma, eller hur? Och det finns skönhet i varje cell av ert väsen. Ni var designade för att kunna öppna upp och låta skönheten inom er stråla utåt.

”Det finns tillfällen då jag undrar om det verkligen finns skönhet inom mig, Jophiel? Jag känner mig inte alltid vacker. Och ibland tittar jag på mig själv och ser allt som behöver förbättras.” 

Och jag säger till dig att det finns en skönhet oavsett hur du ser på dig själv. Jag ber dig nu att titta på dig själv med en annan lins, att se det lysande ljus som kommer från din krona. Att se medkänslan, skönheten i medkänslan som kommer från ditt hjärta. Omsorgen och vad dina händer gör för så många. Oh, jag ser dig och jag vet vad du gör. Och skönheten i ditt fysiska jag.

 Var medvetna om att om ni fokuserar på skönhet är det ett sätt att läka. Kan ni nu hitta skönhet i det som ni kanske inte anser vackert? Kanske saker som sker i världen, och ni tänker var är skönheten i det? Det är därför vi är här ikväll, eller hur? För att skifta, för att förändra. Men vet att skönhet finns överallt. När en moder ber om hjälp och ingen svarar, när ni har medlidande och ni skickar hopp och ni ser en vacker blomma slå ut, då skickas den skönhet som ni bevittnar till den modern.

Skönhet har en kraft som är större än ni någonsin har tänkt på. Det är därför världen har så mycket skönhet och därför speciellt naturen har skönhet för er att titta på, att svepa in er i och dela med andra. 

Så jag lämnar er med dessa tankar, ni kära. Vet att om ni hittar skönhet i en blomma eller i ett barns leende, eller i rynkorna i ert ansikte, för ni med er skönhet till ert medvetande. Och det strålar ut till alla som behöver skönhet i sina liv. Så tack så mycket. 

Jag lämnar er med skönheten i dessa tankar. Farväl.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *