Meddelande från Lady Nada via Jahn Kassl, 14 maj, 2024

Meddelande från Lady Nada

https://lichtweltverlag.at/2024/05/15/akzeptanz-des-alterns/
Jahn J Kassl 2024-05-14
Acceptans av åldrande
”Arbete eller pension?”
JJK: Det är svårt för mig att acceptera att jag börjar bli äldre! Jag kommer dagligen själv på att min kropp inte längre kan göra det en ung kropp kan, och att 58-årsåldern sakta börjar närma sig. En gång när det var dags att betala, frågade frisören som inte riktigt kunde tyska och som jag spontant besökte för första gången: ”är du pensionär eller jobbar du, för att jag skulle kunna få pensionärsrabatt?” Trots att jag jobbar med mig själv så kan jag inte riktigt acceptera tidens tand! Hm?
LADY NADA: Det som händer är att det som finns inombords blir mer och mer framträdande, och det som händer är att du blir helt anpassad till din inre närvaro och verklighet. Ditt icke-accepterande kommer från att du identifierar dig med den fysiska kroppen, såväl som din själ. Det är identifieringen av att du nu sakta ger upp, och det som återstår är respekten och kärleken till din kropp.
JJK: Vad jag definitivt vill är att bli äldre med hälsan i behåll. Många utvecklar åldersrelaterade sjukdomar, så att säga, och det skulle jag till varje pris vilja undvika. Är träning, kosttillskott och en hälsosam livsstil ett bra sätt?
LADY NADA: Du vet vad som är bra för din kropp, så fortsätt att lyssna på det och ditt jordiska kärl kommer att tjäna dig väl till slutet av dina dagar, förbli frisk och skänka dig glädje. Det tar fortfarande lite tid att nå din fullständiga acceptans, varefter allt blir naturligt, lätt och enkelt.
JJK: Det är konstigt, för även om jag förstås vet att jag är oändligt medveten, att jag levde före det här livet och kommer att fortsätta leva efter det här livet, så har jag svårt att acceptera att bli äldre?
Identifieringen
LADY NADA: Graden av identifiering gör någon sak lätt eller någon sak svår. Om identifikation ges upp, förändras inte bara perspektivet utan framför allt känslan kring det.
Ämnena, och vad som verkar viktigt, varierar från person till person, men allt får alltid sitt värde och mening genom identifieringen.
JJK: Så man vänjer sig så sakteliga vid det…
LADY NADA: Att älska sig själv för skönheten som strålar inifrån och ut, och som nu blir uppenbar i de mer mogna åren av livet.
Ålderns gåva
Åldrandets gåva är att ha funnit inre frid, att se tillbaka på livet med tacksamhet och att kunna behandla sig själv och de omkring sig på ett ömt sätt. Uppfattningen förändras och inställningen till livet förändras: från att göra till att vara! När du helt har anammat tillvaron, då accepterar du din ungdom med kärlek, men utan längtan.
Älskade människor,
livet är evigt, ni är eviga som varelser av Gudomligt ursprung.
Evig ungdom är målet för den som varken känner något före eller efter!
Men du bör få stöd av vissheten om att din själ är oföränderlig, och din ande är odödlig. Du är ett Gudomligt medvetande som finns i en jordisk kropp, så länge den är avsedd för det. Du återvänder sedan till din högre närvaro och tar din plats hos oss i ljuset igen.
Lägg inte överdriven vikt vid jordiska fenomen – de är flyktiga, precis som din jordiska kropp är flyktig – det som återstår är du, i all din makt och härlighet.
LADY NADA
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *