Ärkeängeln Michael via Kerstin Eriksson, 31 augusti, 2022

 

Onsdagen den 31 augusti 2022

Ärkeängeln Michael Du är magisk!

Jag är Michael och jag älskar dig!

Jag har många kollegor och vi arbetar för fred och kärlek på jorden.

När du utvecklas och stiger betyder det att du inser att kärleken är för evigt och att allt som händer som inte är av kärleksstrålen kommer att sluta förr eller senare.

Uppstigningen är inte en stege för dig att klättra upp på för att nå himlen, det är mer en förbindelse som verkligen håller oavsett hur mycket det stormar runt dig.

Föreställ dig att du är ett träd!

Om du är ett träd lever du först i rötterna och rör dig sakta uppåt. Sedan när du har arbetat en stig genom stammen och ”kommit upp” inser du att du nu också bor i trädets krona, i varje gren och i varje löv.

Och lite senare inser man att varje liten rot är lika viktig. Utan rötterna får man ingen eller liten koppling. Rötterna representerar att du aldrig kan glömma vem du är, var du kom ifrån och allt arbete du har gjort för att arbeta dig igenom alla rädslor och hinder.

Trädets krona representerar alla dina guider. Det är från Animal Kingdom, Plant Kingdom och Mineral Kingdom. Den representerar också din universella härkomst, såväl som kopplingen till Moder Jord med alla hennes olika själar som har en enorm visdom som alverna, trollen och mer.

En del av er tror att uppstigning betyder att fly det jobb ni kom att göra som Ljusarbetare.

Det är verkligen tvärtom! Det betyder att du nu verkligen förstår symmetrin i allt och hur allt interagerar med varandra.

Du inser att du finns på 12 platser samtidigt. Och att du har 12 olika hem i hela universum. Det är stort, riktigt stort att förstå detta mirakel.

Men det är inte så viktigt att dyka ner i det först, för det är det bara!

Det viktigaste du alltid måste göra är att älska dina fötter just nu, och älska varje litet steg du tar eftersom inte ett enda steg är oviktigt.

Att vara jordad som ett träd med dina rötter djupt nere i jorden är alltid avgörande för din sanna högre anslutning. Annars kan du börja sväva runt och du är inte riktigt i linje med din uppgift som Ljusarbetare.

Att bli tilldelad en plikt som Ljusarbetare betyder att du förstår henne, din Moder Jord och du kan relatera till henne som en själ, precis som du själv är en själ.

Det är svårt att leva på jorden med allt som händer som inte är av högsta goda och tacksamhet, men att blunda för det är inte en Ljusarbetares sätt.

Du är en själ som kom för att göra din typ av magi på jorden och detta betyder att även om det är svårt att assimilera sig i livets verklighet på din planet, är du en positiv uppfinnare och du kan vända varje negativ situation till något väldigt underbart, och den här typen av Ljusarbetare är DU, jag vet!

Så snälla tro på dig själv och vet att du verkligen är kärlek och när du inte är rädd för att visa dina sanna färger kommer det verkligen att vara en sorts magi.

Jag älskar dig

Michael

Du gillar kanske också...