Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 2 september, 2022

 

Ni börjar undra var allt slutar förutsatt att förändringarna inte kan pågå för evigt, men hur mycket längre kommer lidandet att behöva upplevas. Vi måste säga att stora förändringar inte kan ske utan att orsaka viss sorg och förtvivlan. Men om du kan se orsaken till det skulle du säkert inse att ingenting händer av en slump. Ett nyckelord är att ”städa” på en fysisk nivå och att låta mänskligheten få möjlighet att börja ta in nya idéer som kommer att flytta dig vidare till nivåer som inte längre stödjer de lägre vibrationerna som kan hålla dig tillbaka.

Tidpunkten för förändringar är ofta relaterad till de som är healers och placerar idéer i mänsklighetens sinnen, så att de kollektiva tankarna skapar en energi för förändring som kan samla tillräcklig kraft för att få dem till stånd. Det är välkommet när det är positivt men du måste komma ihåg att det likaså gäller negativa tankar, och du börjar inse hur kraftfulla de kan vara. Vissa utövar voodoo och det är ett exempel på hur kraftfullt det talade ordet kan vara, och det gäller förstås även de som är healers som har lärt sig att använda energin positivt. När du utvecklas blir dina tankar mer kraftfulla samtidigt som din förmåga att kontrollera dem.

Den nuvarande situationen på jorden kräver tålamod och förståelse. Det verkar inte finnas något slut i sikte på de problem du upplever, men fröet till förändring har lagts, och de kommer att åstadkomma några upplyftande till stor glädje. Ljuset blir ljusare i slutet av tunneln och kommer att fortsätta att göra det tills mörkret har tagits bort helt. Glädje och lycka är inte långt borta men först måste du ta itu med de förhållanden som orsakar omvälvningen på jorden. De är så negativa och kommer att fortsätta så länge när förändringarna blir mer frekventa.

Kraven på er lyfter fram den bästa sidan av mänskligheten, och det finns en sammankomst av människor som sätter andra först. Det är ganska normalt i tider av förändring då människor i hjärtat är kärleksfulla själar som bryr sig om sina medkamrater och är snabba att hjälpa till när det behövs. Återigen säger vi er att ni alla är En i Guds ögon och alla ses som lika, eftersom ni i verkligheten är alla Guds söner och döttrar som har en upplevelse utanför Gudomen. I grund och botten är ni alla gudar och era äventyr utanför Gudomen är för att göra det möjligt för er att växa i kunskap och förståelse som så småningom kommer att ta er tillbaka till det.

Det tvångsmässiga sammanförandet av människor på sätt som annars inte skulle ha hänt, har gett er en bättre förståelse för hur andra lever sina liv och det har varit en ögonöppnare. Alltför länge har olika grupper hållit sig åtskilda från andra ofta på grundval av sin religiösa övertygelse. Nu finns det mer förståelse och acceptans för dessa skillnader och en uppskattning av deras historia. Vi föreslår inte att en universell religion kommer att ersätta det som existerar för närvarande, men i framtiden kommer det att bli mer av en sammankomst i förståelsen. Alltför länge har krig utkämpats om religiösa skillnader och orsakat mycket död och elände.

I den nuvarande tiden har den organiserade religionen tappat mycket stöd och det är helt klart dags att göra det mer önskvärt utan att använda verkställighet. I de mest förenklade termer ärar religionen Gud, och det är vanligt bland de många som utövas. Budskapet är att du är odödlig och alla har evigt liv. Så gör det bästa av varje möjlighet som ges dig att utvecklas vidare längs vägen tillbaka till Gudomen.

En del kommer att undra vad som händer med dem som inte tror på evigt liv eller Gud. De utvecklas fortfarande om än i en långsammare takt än de flesta andra, men är avsedda att så småningom ”vakna upp” till sanningen eftersom allt existerar i ”nu” vilket betyder allt som någonsin var. Förstå därför att det i verkligheten inte finns något som heter tid som du förstår det. På din nuvarande nivå av förståelse kan det vara svårt att acceptera en helt annan bild än vad du har lärt dig, men var säker på att du i tid skulle komma fram till en sanningsenlig förståelse.

Var dock inte orolig om du inte kan förstå tanken på att sanningen skiljer sig mycket från din tro. Med tiden kommer sanningen gradvis att komma fram och du kommer aldrig att tycka att den är överväldigande. Du kommer inte att ha bråttom att följa en väg som leder dit och det är bäst att du kommer fram till det i din egen goda tid. Du kanske frågar hur du reder ut sanningen från allt som finns, men din intuition kommer att hålla dig på rätt spår förutsatt att du lägger märke till det.

Vi försöker försiktigt bredda din kunskap så att du kan hantera den och förhoppningsvis kommer ni att vara urskiljande och kunna acceptera sanningen. Om du inte gör det den här gången spelar det ingen roll eftersom ingen pressar dig och du har all tid du vill. Se till att ha ett öppet sinne och redo att acceptera en större sanning än du kanske har nu. Allt kommer att bli bra efter allt du har dina guider för att hjälpa dig att vara urskiljande.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt högre jag, mitt gudsjag och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...