Ärkeängeln Michael via Kerstin Eriksson, 4 augusti 2022

Ärkeängeln Michael, 4 augusti 2022
Det Gudomlig Samlaget
Jag är Ärkeängeln Michael och idag kommer jag att tala om något mycket viktigt, något som knappast existerar på Jorden idag.
Jag älskar er mycket, och som Jordens väktare måste jag säga:
Sex är en helig kärleksritual, sex kan inte vara något annat.
Kärleksakten är en gudomlig handling som alltid ska respekteras högt.
Ett samlag ska inte tas lätt på något sätt. Och vad är det jag försöker säga?
Ni människor behöver på nytt lära er vad det hela handlar om.
Två vuxna som båda vill ha samlag. Det är en början.
En ganska bra början.
Men sedan kommer – vadå?
Handlar det om attraktion? Handlar det om ett arrangemang? Handlar det om kärlek?
Attraktion är kopplingen. Och båda måste känna den. Men ofta handlar det om kontakt med rotchakrat och där finns ingen kärlek alls.
Då är det dags att ta ett steg tillbaka och fundera över denna parningsakt.
Vill ni ha samlag med någon bara för att ha roligt en stund?
Tänker ni inte ens på: Är det den här personen ni vill ha barn med? Är det här mannen ni vill ska bli pappa till era barn? Älska era barn – även om ni inte är gravida ännu. Och framför allt älska er själva!
Sex med någon lämnar alltid ett energispår efter sig, som ni bär på under en mycket lång tid, som ett avtryck. Vill ni ha just denna personens energi med er hela tiden?
Det är en bra fråga, eller hur?
Och så finns det risken med dålig hälsa och så vidare.
Så! Det är verkligen bra att faktiskt tänka igenom detta – innan!
Men handlingen att befrukta och skapa ett nytt liv är så heligt och viktigt, den viktigaste handlingen i era liv. Ta inte lätt på den.
Och varför?
Därför att ni också är heliga! Men ni slösar bort er energi när ni tycker att sådana allvarliga handlingar är en rolig lek.
Hur en del av er män behandlar kvinnor på den här planeten är barbariskt. Vissa av er män behandlar kvinnor som om de vore sexrobotar utan själ. Och de av er som gör detta har ingen själ, den har försvunnit för länge sedan.
Det här sättet av dålig behandling av de heliga gralerna, som kvinnor är, är katastrofalt.
Därför att det lämnar en negativ energi på mer än ett sätt.
Jag säger till alla kvinnor på Jorden att stå upp för er själva och säg nej!
Stanna hemma. Gå aldrig ut ensamma när det är mörkt. Gå tillsammans med en vän/vänner, speciellt på natten.
Om en man inte kan respektera er och behandla er riktigt bra, säg nej från första början och slösa inte bort er egen dyrbara tid.
Jag är Michael och jag är en ärkeängel, och jag arbetar aktivt på Jorden med beskydd, speciellt för kvinnor och barn och det är inget lätt jobb. Så mycket ondska. Så många själlösa män som utnyttjar kvinnor och tyvärr också barn och det är det största brottet. Och alla änglar gråter.
Jordens Kvinnor är små graler, heliga graler. Och Moder Jord är DEN heliga gralen, för Hon är Universums livmoder och äggstockar.
Men även Hon har blivit våldtagen och slaktad och utnyttjad av onda män, men Hon kan inte säga nej för Hon har ingen röst, Hon måste bara ta emot, gång efter gång, och hittills har inte tillräckligt många människor sagt nej heller.
Men ni kan säga nej. Ni har en röst! Ni kan säga ifrån! Stå upp för er själva, för att skydda er egen kropp. Ni kan hjälpa en syster, hjälpa henne att säga nej, så hon förstår att det inte är okay att bli utnyttjad på något sätt. Berätta för alla barn i skolan att det är okej att säga nej, lär dem självförsvar.
Med alla era brister och ofullkomligheter som ni kanske tycker att ni har, är ni fortfarande lika gudomliga och ni är fortfarande älskade, så snälla säg nej till alla typer av ”lättsinnighet” som ger bort er kropp till någon som inte behandlar er väl. Sådana män förtjänar er inte.
Det är bättre för er att vänta på den rätta personen, den rätta partnern, så att ni verkligen kan älska med äkta kärlek, och denna kärlekspartner lämna en mycket vacker energi i både färger, mönster och helande omkring sig.
Att älska med en person som ni älskar och som älskar er tillbaka, ger er båda healing.
Och det är det här som era kroppar är gjorda för. Respektera livet, respektera er själva. Det är det enda sättet som vi och änglarna förstår och känner till.
Kvinnor bär på liv i sin livmoder och föder barn. Från början, i tidiga år, är det viktigt för flickor att veta och förstå hur viktiga de verkligen är. Lektioner i skolan i att säga NEJ skulle vara viktiga.
Gud älskar män lika mycket som kvinnor, men Han gråter för kvinnor har under många tusen år tvingats att bära en mycket tung börda, en enorm börda av förtryck från onda män som mycket tidigt i tiden, planerade att förtrycka kvinnor, att tysta dem.
Och när en kvinna lär sig att vara tyst, vad händer då?
Hon säger inte NEJ.
Och allt detta förtryck kom till av en anledning: Kvinnor var först på Jorden. Kvinnor styr. Kvinnor står Henne så nära – Moder Jord – och kvinnor kan lättare förstå Henne, er planet.
Det här var ett hot för vissa män, för de ville ha all makt över människor för sig själva, de ville att alla människor skulle vara deras undersåtar, och för att få detta måste de förtrycka de starkaste, kvinnorna.
De helig texterna som aldrig blev tryckta i Bibeln, handlade bara om kvinnorna och deras makt över livet och Jorden, över Djurriket och Växtriket och också planetariet.
Alla dessa evangelierna var gömda, men männen läste dem och lärde sig om den makt kvinnorna har, och de blev rädda för konkurrensen …
Så de jagade och dödade kvinnor som kunde kommunicera mest med Moder Jord, häxorna. Men häxorna är tillbaka för elden gjorde dem starkare!
Alla de förlorade (eller gömda) evangelierna är återigen  skrivna och de är ostoppbara.
Ni förtjänar det gudomliga samlaget och må ni få det!
Men ansvaret ligger på er att säga nej när er partner inte är rätt för er. Det är också en bra sak att har tålamod! Var tålmodiga och ni skall hitta en partner med kärlek i hjärtat.
Så jag säger att ni har rätt att säga nej och vara nöjda med er egen kropp och ert sätt att leva. Er sexuella kraft är en helig stråle och ni behöver inte någon annan som gör det åt er, ni är er egen chef.
Jag älskar er,
Michael
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...