Ärkeängeln Michael via Linda Dillon, 4 augusti 2018

Ärkeängeln Michael 

Via Linda Dillon, 4 augusti 2018

Hälsningar – jag är Michael. Välkommen, välkommen min kära broder av frid, min kära broder av kärlek och min kära broder av sanning.

Dessa är ”fristående” och de är inte beroende av överenskommelser eller positioner med de som är kvar – och väljer att vara kvar – motsträviga eller i kaos eller helt enkelt inte inblandade. Sanningen är inte en fråga om konsensus. Frid försöker i den fysiska världen att bygga konsensus, men frid inombords, den frid ni bär på, den frid som ni delar är inte beroende av mänsklig enighet eller ens ett erkännande.

Den fredliga krigarens väg – kärlekens krigare, sanningens krigare – kan vara mycket ensam, och ni mina kära har verkligen gått på den vägen, och jag menar inte bara när ni går i utkanten av denna vackra Ljusstad. Och ja, Ljusstaden håller på att komma fram och den har verkligen blivit tvättad och polerad, på sätt och vis kan man tänka sig att den har blivit bestrålad med sanning och frid.

Hur vet du det? Vad är måttet, vilket mått använder vi och som ni också använder för att se hur det här framåtskridandet fortgår? Det finns en glädjefaktor hos mänskligheten – och speciellt hos dem som bor, arbetar och besöker denna plats som heter London. Där finns en känsla av upphetsning, en gnista av inspiration från de människor som går på dessa gator, även för dem som flyger över.

Detta är den sanna reflektionen och måttet på hur saker och ting fortskrider. Det slutliga steget kommer från vad ni skulle kalla det ”övre skiktet”, ”toppskiktet”, organisationerna, de politiska, sociala, finansiella institutionerna och strukturerna. Därför att de är de mest motståndskraftiga, eftersom de är de som är mest förankrade i själviskhet och egenintresse.

Men när fler och fler människor, befolkningen – detta är en grund för många civilisationer – när befolkningen inte är intresserad och är ovilliga att spela spelet, då är spelet över! Spelet av övergrepp av auktoriteter och av kontroll, hat, och girighet. Vi tittar på människor, individer oavsett land, som är vad ni kan kalla eller tänka på som ämbetsmän från gamla förlegade system – sociala eller finansiella eller politiska institutioner. Även de är trötta på det gamla spelet. Även de säger: ”Vet du, jag skulle verkligen vilja ta en paus. Jag skulle verkligen vilja ha någonting som jag kan kalla mitt eget. Jag skulle verkligen vilja gå i pension!”

Så ni kommer allt mer att se ett skifte av dem som verkligen är intresserade, angelägna och ivriga att fylla dessa positioner, dessa cementerade strukturer som har kommit att representera och hålla energin under kontroll. Orsaken till att jag säger detta till er – och till många andra också förresten, denna dag – är att det är viktigt att dessa ”uppdateringar”, ska vi kalla dem det, om hur dessa olika förfaranden fungerar, hur de påverkar och verkligen förändrar, inte bara det gamla paradigmet, utan genomsyrar hela London med det nya.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Channeled by Linda Dillon

© 2018 Council of Love, Inc.

Home 1

Du gillar kanske också...