Ärkeängeln Mikael för Ljusrådet genom Christine Burk, September 27th, 2018

Ärkeängeln Mikael för Ljusrådet genom Christine Burk 180927

Tänd övergången

#5 Lev i frihet för all framtid genom att använda det kraftfulla OCH

Älskade jordiska familj, det finns ingen anledning att tvinga fram något. Ni kan ha något för avsikt, fokusera, välja OCH tillåta.

Skratta OCH slappna av mera. När svårigheter dyker upp, och det gör de med säkerhet under den här perioden på Jorden, ska ni bara ta det lugnt. Ni äger och har alltid ägt frihet.

Frihet behöver inte förtjänas, ni behöver inte vänta på den och ni behöver inte lida för att erhålla den. Acceptera det som finns omkring er. Känn acceptans inför nuet och din upplevelse av det, utan att analysera det, utan att kritisera, censurera, döma, rättfärdiga, härleda, nedvärdera, rationalisera eller ens försöka förklara. Acceptera det som händer omkring dig och det som händer dig som en reflektion, en lärdom och något som bara är.

När jobbiga saker händer, tro då inte att det beror på att du misslyckats. Om du till exempel är sjuk eller utan pengar, tro då inte att du saknar andlighet, att du inte är bra eller framgångsrik.

Varje erfarenhet är värdefull och leder slutligen till växande. Känn, se, släpp taget, lev.

När saker är jobbiga – för svåra att uthärda – kasta då inte bort ditt dyrbara jag på att försöka ändra på något. Använd i stället din kraft i begreppet OCH. Tillåt dig själv att omfamna och uppleva verkligheten som den är OCH samtidigt…

Välja frid.

Välja vänlighet.

Välja tjänande.

Välja humor.

Välja förundran.

Välja harmoni.

Välja Gud.

Upplev och välj. Tillåt och välj. Existera och välj.

Ni är redan fria OCH älskade.

Tjänande vid er sida

Ärkeängeln Mikael

Översättning: Sara

You may also like...