Ärkeängeln Mikael genom Genoveva Coyle, 17 januari 2018

Ärkeängeln Mikael genom Genoveva Coyle, 17 januari 2018

 

Var hälsad, jag är Mi-ka-el, kärlekens och fredens Ärkeängel, ljusets och fredens krigare, din bundsförvant, din broder, din familj.

Jag kommer i kärlek och i glädje. Jag kommer för att be dig slappna av och glädjas åt varje ögonblick och tid dedikerad åt denna underbara resa på planeten Jorden. Gläds och hedra din familj och vänner, men framförallt släpp på behovet av att kontrollera skeendet av varje händelse och under dagen, släpp på planeringen och alla förväntningar. Släpp och följ med Moderns tid och tillåt din själ att guida dig genom dina dagliga ögonblick. Sitt i stillhet eller gå fridfullt genom dagen, vetandes att allt som stiger i ditt medvetande har ett stort syfte.

De flesta av er har behagfullt växlat till era nya underbara Jag, och vilken frisk fläkt! Det känns helt fantastiskt, eller hur? Och allt skiftar; din familj, ditt hem, dina husdjur och ditt arbete. Allting är ljusare och känns mer levande. Där är mer skratt och glädje. Där är så mycket mer lycka runtomkring dig. Gratulerar käraste!

Och ja; det finns tidpunkter när gamla eller nya frågeställningar triggar dig och du svarar på dem på det gamla sättet. Faktiskt finns den tusendels sekunden när du kan bestämma dig för att stanna i den högre vibrationen och kärleksfullt analysera vad som händer, eller så kan du falla in på den tredje dimensionella vägen och reagera genom att försöka kontrollera, anklaga, försvara och så vidare….. Du vet de destruktiva och själsförgörande sätten att agera.

När detta händer kära Ni, ta ett djupt andetag och stanna upp, ta en liten paus och distansera dig ifrån situationen och känn förlåtelse och älska er själva och alla förutsättningslöst.

Ja, mina kära, det måste vara ni som agerar på ett moget och helt nytt sätt för att helt och hållet demontera det gamla. Släpp på all självförebråelse och återvänd till ditt nya själv-medvetande. Det krävs lite träning att få bukt med gamla vanor och knäreflexer som är skapade av ditt tidigare och nu rensade centrala budskap. Det är som en fantomsmärta; den dröjer sig kvar runt dig tills du medvetet och upprepande väljer en ny väg att vara på; utelämnar önskan att lida och kämpa. Din nya hjärtemening, hjärnförbindning och kretsar kommer att bli starkare och starkare och snart ta över och helt kringgå de gamla och uttjänade.

Ha tålamod med era nya själv, var snälla och milda med era nära själsfamiljer som hjälper er medan ni justerar och tillmötesgår ert nya Jag. Var ärliga mot er själva och mot alla andra inblandade och skifta sedan tillbaka till din högre vibration och till friden i ditt hjärta. Det finns ingen annan väg att gå framåt på.

Sträva efter att sträcka ut bråkdelen av den sekunden, det ögonblicket innan du regerar på ting och situationer som kan trigga det gamla sättet att reagera. Ha tillit till att du kan stanna tiden, be att den saktar ned så att du kan dyka djupare ner i de underliggande skälen vid en upprivande situation, och sedan gör du rätt val när du återger ditt svar. Förståelsens svar, medlidandets och kärlekens väg.

En fredskrigare förblir värdig och lugn i varje situation genom att göra det valet även om han/hon är triggad och omgiven av kaos och stormar. Ni är precis där Käraste Modiga! Ni har kommit hem!

Jag kommer lämna Er nu med min kärlek och broderliga omfamning! Farväl!

 

Du gillar kanske också...