Ärkeängeln Gabriella via Genoveva Coyle, 20 januari, 2018

Ärkeängeln Gabriella: Förvänta det oväntade via Genoveva Coyle,

20 januari 2018

 

Hälsningar Kära! Jag är Suzanna Michaela Gabrielle, ljusets ärkeängel, kärlekslilja, sannhetens trumpet, en kurir och budbärare av nyheterna till er alla.

Jag är här för att tillbringa lite tid med dig och att fira dina framsteg, ditt framåtskridande och din nyfunna frihet, för det här är vad du fann när du började förflytta dig och gå in i den magnifika och kraftfulla nya ”du.” Du har funnit att du har och alltid haft den friheten att leva livet i glädje och ljus oavsett vad som händer runt dig.

Du förfinar din kunskap om vikten av att välja olika utmaningar, som en bra möjlighet att uppleva nya vägar och att lära dig mer om livet i allmänhet. Du har slutat att klamra dig fast och kämpar mot illusionen av stillastående, för att njuta av resan av ständiga förändringar i dina liv genom att flyta smidigt med din själs önskan och riktning.

Det beror på att du har skjutit ifrån dig känslan av maktlöshet, begränsning och den svåra kampen för överlevnad för den tredimensionella och gamla själen och upptäckt att du kan uppnå allt det som ditt hjärta önskar. Det är uppiggande för dig att se att du äntligen kan skapa och manifestera överflöd och harmonisk verklighet där du kan känna dig hemma.

Denna resa är inte avsedd för att sitta lugn och ”säker” eller för att be om hjälp så fort du känner dig överväldigad och utmattad. Den här nuvarande livstiden var planerad att vara full av oväntade händelser, fantastiska vändningar och underbara överraskningar om du bestämmer dig för att vidta åtgärder när du ombes att göra det, om du bestämmer dig för att leva ditt liv fullt ut och lita på att du är guidad och kärleksfullt uppmanad att endast följa ljusets väg.

Du vill ha lugn och ro, du vill ha harmoni och glädje i dina liv, men det innebär inte brist på liv och rörelse. Du kan leva lugnt och fredligt på samma gång som du roar dig i en berg-och-dalbana med alla upp-och-nergångar, fri från rädsla och oro.

Ändå är det här exemplet extremt, samtidigt förenklat, för dina liv är så mycket mer komplexa och intressanta. När man väljer att titta på allt som uppstår på ens väg med spänning och nyfikenhet och är ivrig att gå till att lektionerna och sedan hittar den skatt som är dold bakom hindren och de prövningar som konfronterar dig.

Dina erfarenheter av dualitetens ytterligheter och då mestadels på den ”negativa” sidan, är inte avsedda att undvikas eller känna sig obehaglig till mods inför eller ett tecken på att du avviker från din gudomliga plan. För det mesta behöver du bara erkänna deras existens som en sannolik förekomst i ditt liv. Du måste vara villig att undersöka och kanske kortfattat uppleva dem, men inte fördjupa dig för djupt eller sitta med dem för länge.

Ta lärdomarna och pärlorna av upplevelsen med glädje, se sedan den stor expansion och frihet som det ger dig, för som vi säger till dig ”det finns stor visdom och belöning i slutet av ett företag som är självriktat.”

Förvänta dig det oväntade. Följ din kunskap och ditt hjärta och ljusets riktning och se då mirakel utvecklas graciöst i varje ögonblick av ditt liv!

Jag kommer att stänga detta meddelande nu och lämna dig med överflöd av kärlek och gyllene bubbla av glädje!

Farväl!

 

Översättning: Cicily Bäckström

 

Du gillar kanske också...