Ärkeängeln Mikael via Beatrice Penninger, 7 november, 2021

 

Ärkeängeln Mikael via Beatrice Penninger  21-11-07

Om ni erkänner er spirituella anknyting är jag hos er med mitt svärd och stärker er möjlighet att se igenom illusioner och bedrägerier. Jag gör det med er medvetenhet eller så hjälper jag er fast ni inte vet om det. Starkast och lättast för mig blir det om ni ber om min hjälp att se igenom ”stackel” och försök till manipulation. 

Ni är starka människor. Så mycket starkare än ni vet om. Ni behöver lyfta på hatten och räta på ryggen och vara tydliga med att nu är det er tid som är på ingång, och ni tolererar inte att man hunsar med er och gör er till någonting som egentligen inte är ni. Att vara stark kan också innebära att våga vara svag och visa sårbarhet, att ta hand om sig själv när det behövs och att våga be en medmänniska om hjälp. 

Det är fint fån denna dimension att se att den så kallade mer och mer tydliga motståndsrörelsen på planetens yta i kött, går fredligt fram med kunskap, känsla och intuition som vapen. Ni accepterar olikaheter hos varandra och ser till kärnan och själen och förstår att ni alla arbetar för samma sak. Ni är en brokig skara och det finna alla sorts typer, status, färger, relgion och läggning hos er som sett igenom stacklet. Det är dit vi är på väg. Alla måste få finnas, vara och bli accepterade precis som de är med vilka intressen och åsikter de har. 

De sista självande men mycket, mycket enträgna försöken görs nu att använda det som ni kallar diktatur, där man har angripit era svagaste punkter för att nå fram till den absoluta kontrollen. 

Det som är så provocerande för ” de lägre krafterna” är att det inte går att kontrollera motståndsrörelsen. De har försökt och försöker på alla sätt. Tvingar er att använda deras redskap så att de kan kontrollera er via dem, men ni växer okontrollerat och de hinner inte med. De stänger dörr efter dörr för er så att ni ska sluta er i leden igen men då säger ni bara enkelt och fredligt att ja, men då går jag inte igenom den dörren. De försöker roa de redan kontrollerade med bröd och skådespel och göra er avundsjuka, men då säger ni fredligt att dessa bröd och skådespel roar mig inte längre. De försöker skrämma er med allsköns demoner och ta ifrån er rättigheter och kanske hota er med avstängning från samhället. Ni står ändå upp i er kamp och säger tydligt att detta är inte rätt och riktigt och såhär vill vi inte ha det. 

Det är en OERHÖRD uppgift ni gör, människor som vågar stå i er intuitiva sanning. Ni kom hit just för denna uppgift och många av er har känt kallet för länge, länge sedan. 

Så fort du tappar kraft och styrka, blir ledsen och förtvivlad så be mig, Ärkeängeln Mikael om hjälp och stöd för ny kraft och nytt ljus. Jag står bakom dig och stärker din ryggrad, dina intentioner och din fedliga ödmjukhet. Jag finns alltid vid din sida och du ska använda mitt eteriska svärd med att skala av lögner, förljugenhet och illusioner. Jag säger ; STÅ STARK I DIN EGEN KRAFT, ta hjälp av andra och tillsammans gör vi jobbet. 

                          Din Mikael

Du gillar kanske också...