Änglarna via Ann Albers, 6 november 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 6 november 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Lever ni i den verkliga världen? Lever ni i en värld av kärlek, överflöd, frid, glädje och harmoni? Lever ni i en värld där Källan till all kärlek och allt liv vill uppfylla varje önskan i era hjärtan?
Eller lever ni i den värld som skapades av dem som har blockerat allt flöde av kärlek i sin värld, för länge sedan? Lever ni i en värld som ni fick lära er att tro var verklig? Att himmel och helvete och alla världar däremellan existerade samtidigt? Dessa är dimensioner av medvetenhet som finns i olika frekvenser, ungefär som era olika TV och radiostationer. Ni får välja vilken kanal ni tänker ställa in er själva på.
Mitt under den stora depressionen skulle de flesta ha sagt att ”den verkliga världen” var en sorglig röra. Ändå fanns det många som blomstrade i sina egna ”verkligheter.” Det fanns många som hittade möjligheter att skapa arbete, anställa andra och investera när lagren var billiga. Mitt under pandemin plågades miljarder, som lever i den ”riktiga” världen, över att deras liv avbröts och för att de var isolerade och rädda. Men det var också många av er som var lättade över att ni äntligen fick tid för er själva, tid för vila och tid att tänka över era liv. Det finns människor i detta ögonblick, i krigshärjade länder, där bomber sprängs i den ”riktiga” världen, som ändå lever i kärlek och som skrattar tillsammans med sina familjer och som lever i en vibration helt utanför det som händer omkring dem. För dem är deras värld – den eviga kärlekens värld – mer verklig än krigets värld.
Ni måste välja vilken ”verklighet” ni vill ställa in er på. Ni måste välja var ni lägger ert fokus.
Vekligheten, som vi känner den, är en värld av obegränsad, formlös, oändlig kärlek som bara väntar på att formas med ert fokus. Verkligheten är en energetisk värld där tankar skapar vibrationer, vibrationer drar till sig det ni ställer in er på, och det ni ställer in er på drar det osedda till en form. Vår verklighet är den värld där ni är omåttligt älskade, en värld där ni vägleds i varje ögonblick av era liv, en värld där ni är oerhört älskade.
De flesta människor tittar på det som redan har skapats i er 3D-värld och säger: ”Så här är det! Det här är verkligheten! Lev med det! Ta itu med det! Stå ut med det! Försök att göra det bästa av det!”
Med all vår kärlek påminner vi er varsamt att ni inte är skapade för att reagera och överleva. Ni var avsedda att skapa och blomstra.
Så när ni tittar på 3D-världen omkring er, titta djupare. När ni ser pandemin, upprördheten, frustrationerna, restriktionerna, blockeringarna, bråket etc. titta djupare. Många försöker fortfarande att ”fixa” allt som existerar nu, vilket är – i vår verklighet – vad som skapades i ert förflutna. De flesta tittar på det som redan har skapats och säger: ”Det här är verkligheten.” Men den djupare verkligheten är den osynliga, obegränsade, formlösa, eviga kärleken som ni formar med ert fokus i varje ögonblick! Den djupare verkligheten är det välbefinnande som ni kollektivt efterlyser. Den djupare verkligheten är den harmoni som ni efterlyser. Detta är den verklighet som ni kommer att leva för att se bli till form, eftersom ni skapar den med er tro och ert fokus här och nu.
Håret på ert huvud är verkligt i formens värld. Det finns. Icke desto mindre finns det en djupare och mer elegant verklighet inom er. Inom er finns potentialen till att det ska växa till det mest perfekta, hälsosamma hår ni kan föreställa er. Beroende på er kost, cirkulation och speciellt stress eller avkoppling, finns en osynlig värld av hår som vårdas och växer, eller faller av och begränsas. Utöver det, finns en värld av energi som antingen informerar om er kropps perfektion eller inte. Er tillit och fokus, eller era tvivel och begränsade övertygelser, kontrollerar hur mycket den energivärlden tillåts informera och koordinera  era celler. Det hår ni vill se på ert huvud nästa månad, beror på vad som händer inom er just nu. På samma sätt beror den verklighet som ni ser i er framtid på vad som händer inom er just nu!
Så om ni vill ha välbefinnande, ställ in den ”kärleksfulla energetiska verkligheten” av välbefinnande genom att fokusera på vilken god känsla som helst. Tacka för allt ni älskar med er kropp, varje känsla ni uppskattar, varje lukt och smak som ni njuter av, varje lätt beröring av vinden på er hud. När ni fokuserar med förundran och välbefinnande på någon del av er kropp, börjar ni tona in er på välbefinnandets ”kärleksfulla energetiska verklighet.”
Ni låter Kärlek informera era celler och ber dem att arbeta i större harmoni. Varje god känsla i er kropp hjälper till att få er att må bra. Människor har helats från dödliga sjukdomar genom att välja att fokusera på att leva sina liv i glädje och njuta av det de kan. Nästa gång ni inte känner er perfekta i era kroppar, gör vad ni behöver göra för att hantera problemet enligt er egen vägledning, fokusera sedan på något annat som får er att må bra. Ni blir mycket fortare friska genom att ställa in er på välmåendets ”verklighet.”
Likadant är det att om ni känner er frustrerade på någon människa, kan det vara mycket verkligt i er värld. Ni kanske till och med har en orsak. Däremot kan ni, om ni vill, vända ert fokus till harmonins ”verklighet” i era liv. Ni kan fokusera på alla underbara människor som ni älskar och beundrar. Ni kan fokusera på er fantastiska relation med era djur. Ni kan fokusera på allt ni uppskattar i ert liv och om er själva.
Det finns så många ”verkligheter”, kära vänner. Var och en av er lever i samma värld och ändå lever var och en av er i er egen ”verklighet.” Två av er kan vara på exakt samma plats vid exakt samma tidpunkt och uppleva exakt samma sak, men ändå ha mycket olika upplevelser av ”verkligheten.” Naturligtvis är den djupaste versionen av ”verkligheten” kärlek.
Ni måste välja vad ni fokuserar på. Varför inte fokusera på kärlekens ”verklighet?” Om ert hår inte är friskt kan ni bli besatt av det, eller så kan ni ta hand om er kropp och fokusera era tankar på saker som är upplyftande, då skulle er värld återspegla ert inre. När ni fokuserar på kärleksfulla tankar slappnar era muskler av och ökar cirkulationen till ert huvud. Ni skulle längta efter hälsosam mat och motion. Avslappningen skulle hjälpa till att skapa en underbar hormonbalans. Ni kanske säger till oss att ”tappa håret är ärftligt inom familjen,” och det kan mycket väl vara så, men ni, med ert fokus och era vanor kan välja att upprepa familjens genetik eller att skapa nya uttryck för generna.
Och ni kan välja att upprepa de verkligheter ni har fått lära er att skapa, de ni ser i er värld och fokuserar på om och om igen, eller så kan ni skapa en verklighet som är mycket ”verkligare” och evig – en verklighet som grundar sig på kärlek, välbefinnande och allt det som ni önskar.
Det spelar ingen roll vad som utspelar sig i er 3D-värld, fokusera på den värld som är mer verklig. Fokusera på den kärlek som erbjuds er dagligen i de minsta av nöjen. Fokusera på det faktum att ni är ett vandrande mirakel – ett rike av celler som älskar er. Fokusera på allt ni gör rätt istället för att kritisera det som ni gör fel. Ni kommer inte att kunna behålla detta positiva, lyckliga fokus hela tiden, men när den ”verkliga” 3D-världen får er att vackla, koncentrera er på kärleken. Krama er själva! Fokusera på den värld ni håller på att skapa i ert sinne. Dröm om något bättre!
Verkligheten, mina kära, är unik för var och en. Den större, mest ”verkliga” världen, är en värld där era tankar är era kraftverktyg, era känslor är era guider och statistik inte har någon som helst betydelse för vad ni väljer att skapa.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

 

Du gillar kanske också...