Ärkeängeln Mikael via James McConnell. 18:e februari 2018

 

Ärkeängeln Mikael via James McConnell

18:e februari 2018

 


Ärkeängeln Mikael

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

JAG ÄR glad att vara här med er vid denna tid, i denna stund, i detta flöde som uppstår inom många av er. Många av er känner energierna röra sig genom er. Många av er känner energierna runt om er.

Och alla ni börjar inse att tiden är nära, tiden är nu. För vi är alla tillsammans i detta. Vi kom hit tillsammans och vi kommer att lämna det tillsammans.

Med det menas inte att ni alla kommer att lämna det här, den här planeten och ta er tillbaka hem, för ni kommer att ha ett val. Det finns alltid möjlighet att välja. Detta är en zon av fri vilja. Ni kan alltid välja var ni vill vara. Oavsett om ni fortsätter på den här planeten eller flyttar upp till ett skepp, som tar er tillbaka till era olika hem, era egna hem, där ni träffar många vänner och släktingar ni inte sett sedan länge.

På många tusen och åter tusentals år, sett genom er uppfattning av tid, men som ni vet är ni är på väg bort från detta begrepp av tid. Ni är på väg in en upplevelse av ’ingen tid’. Många av er tycker samtidigt att tiden verkar gå fortare, och den gör det. Den går på samma gång både snabbare och långsammare. Ni är alla här, nu, i denna stund, i dessa stunder för att göra det ni kom hit för att göra.

Många av er finns nu, alla ni finns nu i denna grupp. Ni är inte här av en tillfällighet, av en slump. Som ni har lärt er nu, så inträffar inget slumpmässigt. Allt är planerat. Och ni är här i denna grupp för att träna, för att lära er och börja röra er mot ert uppdrag. Allt ni kom hit för att göra, är ni nu här för att slutföra. Tiden är inne. Ni är där, ögonblicken innan avslöjandena blir fler och fler för er alla.

De som har ögon att se med och öron att höra med, har redan sett och hört. Men för många där ute, som ännu inte har dessa ögon och öron, också de börjar få en aning. Bara som en viskning kommer det till dem, och den säger att allt inte är som det verkar, och de börjar vakna. Medvetenheten är under uppvaknande på hela planeten. Och under tiden som medvetenheten fortsätter att väckas, faller det gamla paradigmet, den gamla tredimensionella illusionen som ni varit delar av så länge, sönder runt omkring er.

Och det måste falla sönder. Det måste rasa för att kunna ersättas med det nya, den nya förståelsen, nya kärleken, nya medvetenheten, och återuppväckandet av allt som ska komma, som alltid har funnits, och som finns nu. Som sagt, ni finns i stunderna innan det stora uppvaknandet. När vi säger stunder, kanske ni säger veckor och månader. Men det är ändå en relativt kort tid, genom ert sätt att se, för allt är på väg att avslöjas på många sätt, och kommer från många olika håll. Ni som har tränat och arbetar inom denna grupp, har arbetat med er själva, och nu kommer tiden då ni kommer att börja hjälpa till att arbeta med andra, för att hjälpa till att väcka andra då ni märker att de är redo. Och många, många fler kommer att fortsätta att vakna och vara redo, precis som när ni själva vaknade för en tid sedan. Precis som när väckarklockan ringde för er, så kommer den också att ringa för många andra. Och när de börjar bli sig själva, börjar minnas, kommer de att kontakta er precis som ni kontaktat oss. För allt är en process av symbios. Och som vi sagt många gånger, allt är planerat och ni, alla ni, är en viktig del av den planeringen. Den fullständiga orkestreringen, hela konserten blir inte lika vacker utan musiken som genereras av var och en av er. Inte en enda av er kan separeras från detta. Vet alltid det. Ni är alla viktiga delar av helheten.

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael. Mycket mer kommer i tiderna framöver, tiderna som ledder fram till ert nästa Framsteg (tidigare kallat reträtt). För vi kommer att vara en mycket stor en del av uttrycket som kommer vid denna tidpunkt. Och mycket som inträffar vid denna tidpunkt, kommer att bero på allt som händer före den.

Alla frid och kärlek till er alla. JAG ÄR ärkeängeln Mikael, och mitt Blå Svärd av Sanning har placerats hos er alla nu, när Sanningen fortsätter att komma fram.

 

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...