Arkturierna via Daniel Scranton, 25 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 25 februari 2018

Per Staffan 26 februari 2018

Bevittna & Upplev Er Evolution ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni bevittnar er egen evolution av medvetande, och på de främsta platserna som ni har kan ni själva se effekterna av den utvecklingen. Detta är, tro det eller ej, den bästa delen av förskjutningen i medvetandet. Det har aldrig handlat om att komma dit, för det är garanterat, men ni får uppleva och bevittna er egen medvetenhetsutveckling. Och det är något att skåda.

Nu kommer utvecklingen av ert medvetande med vissa biverkningar, och ni har märkt detta. Ni har uppstigningssymptom. Ni känner er ensamma, och många av er vill resa hem till andra stjärnsystem. Ni måste dock förmå att känna de förändringar som uppstår. Och med detta hjälper ni till att skapa ännu fler förändringar. Det är därför det är så viktigt för er alla att just vara på planeten Jorden.

Ni är alla så upptagna med vad ni ska göra, när huvudattraktionen är bevittnandet och upplevelsen av evolutionen. En av anledningarna till att ni får astmasymptom och varför ni isolerar er från de andra uppväckta varelserna som verkar leva hundratals, om inte tusentals km bort, är att ni måste ha en inre resa.

Ni kan inte bevittna och uppleva er medvetenhetsutveckling om ni är så fokuserade på ert blomstrande sociala liv eller alla de magiska semestrarna ni kan ta. Så det är en ensam och besvärlig resa för de flesta av er, men vi lovar er att ni kan njuta av denna erfarenhet mer än vad ni har tillåtit er att göra.

Ge efter till er nuvarande uppsättning omständigheter och bli lika fascinerade av er evolution av medvetandet som resten av galaxen är. Förena er med oss i vår entusiasm för vad ni håller på att bli.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...