Ärkeängeln Mikael via Leslie-Anne Menzies, 31 oktober 2017

Ärkeängeln Mikael via Leslie-Anne Menzies

31 oktober 2017

Kära Ni

Då ni bevittnar alla de fantastiska, utmanande förändringar som sker på er Planet – så Gratulera er själva. NI är de ENERGETISKA anslutningar som är ansvariga för allt som sker.

Genom er medvetenhet, då ni vaknar upp från illusionen, ger ni inte längre ert samtycke/energi till det som varit er programmering i det förgångna.

Genom er medvetenhet och ert delande av information vaknar VÄRLDEN nu snabbt upp. SANNINGAR flödar ut och allt som varit dolt eller stulet från er kommer nu tillbaka.

Det finns så många dolda teknologier som snart kommer att bli del av ert vardagsliv och som gör era liv så mycket lättare. De sätts nu fria för att tillåta healing, energi- och kraftlösningar och er värld kommer att överflödas med dessa fantastiska teknologier, detta kommer att förändra Jorden på mirakulösa sätt.

Ni när ni vaknar upp och inte längre blint lämnar över er makt till någon – sker förändringen SNABBT.

Det fanns en tid när ni kunde styras och manipuleras och därför gav ert ”samtycke”. Ni drar nu tillbaka ert samtycke/energi och MAKTEN lämnas tillbaka till ER.

Bra gjort, Varelser av Ljus.

Ljuskvoten har fått vågskålen att tippa över och nu är ljuset så starkt att mörkret inte kan gömma sig någonstans.

Så många fler SANNINGAR är på att väg att flöda ut och vi ber er att hjälpa dem som nyss börjat vakna upp, för tiden är inne för massiv förändring och för dem som fortfarande är på väg ut ur illusionen kommer det att vara utmanande att anpassa sig. De kommer att anpassa sig, med er förståelse och ert kärleksfulla stöd.

Ta hand om varandra och håll varandras händer då detta är en tid som inte liknar någon annan.

Kära Ni, det är dags att erkänna Enhet av ALLT – behandla varandra med värdighet och KÄRLEK, då tider som dessa ALDRIG upplevts tidigare. Det är nytt territorium för er alla.

Var den KÄRLEK ni kom hit för att vara.

Detta är de utvalda tiderna, ni är de utvalda – vänta inte längre.

Kära Hjärtan,

Välj att gå framåt in i denna Nya Verklighet. Låt allt som utvecklar sig flöda – engagera er inte i de gamla energierna av ilska/frustration/förbittring – dessa känslor kommer att flöda bort från de nyligen uppvaknade för att släppas och ALDRIG återkomma till den kausala kroppen igen. Det är dags för frihet, rening, rensning, föryngring.

Det är därför några måste visa vägen, som har den förståelse ni har, så ni fanns tillgängliga i denna tid, för att ”arbeta” med att hjälpa dem som precis börjat vakna upp.

Det finns ingen återvändo nu, Kära Ni, alla SANNINGAR kommer att flöda ut och kommer att chockera många.

Mycket av det som avslöjas nu rullas ut ”försiktigt” för att mjuka upp smällen för de som precis vaknar upp, men en hel del kommer att vara hårt och ni behövs för att hålla KÄRLEKENS utrymme.

 

Du gillar kanske också...