Ärkeängeln Uriel via Genoveva Coyle, 25 september, 2017

Ärkeängeln Uriel, 25 september 2017  

Via Genoveva Coyle

Hälsningar mina käraste! Jag är Uriel, Kärlekens och Silverljusets Ärkeängel, Sanningens Ärkeängel, frambärare av den ljusa Framtiden i det här ögonblicket, Ärkeängel av den Gudomliga Myndigheten, er ständige vän och följeslagare.

Jag är här för att ge er min uppskattning och kärlek, och för att försäkra er om att ert arbete har stor och upplyftande effekt på allt och alla omkring er, och att det sträcker sig mycket, mycket längre bort än ni kan föreställa er.

Allt som man tänker och gör har en effekt på miljoner, för ni vet att ni är en del av Enheten, ja, som ni vet är vi alla Ett.

När er avsikt är att vara den renaste kärlek som finns, när ert beslut är att förverkliga det löfte ni gav er själva och Moder Gaia, då är allt annat arrangerat så att era handlingar är anpassade till att följa ljusets och sanningens väg. Och alla ni som är här och bortom detta forum, bestämmer och förstärker i varje ögonblick detta val att vara den kärlek som ni är, att bli den förändring ni söker, att vara friden och lugnet mitt i detta intensiva kaos.

Det enklaste sättet att uppnå det här är att släppa kampen och behovet av att förstå allting, behovet av att kontrollera händelser och andras beteenden och er uppfattning om deras liv och deras väg i livet.

Lita på att ni är vägledda och får veta varje detalj som ni behöver veta för att graciöst förflytta er längs er väg av ljus. Se ljuset och sträva efter att se mörkret inom er själva och andra med medkänsla.

När ni ser någon annan agera ut sina problem och sitt tunga bagage, skicka medkänsla och kärlek och kom ihåg att det är bara en liten del av vilka ni verkligen är. Alla behöver, från och till, lite hjälp och en mild påminnelse om sin sanna storhet och hur man läker med kärlek och vänlighet.

Kära bröder och systrar, ni har tagit på er en hel del att arbeta med, och ni gör ett fenomenalt jobb för att eliminera och transmutera de gamla energierna och de falska konstruktionerna. Visst kan ni känna er överväldigade ibland, och visst kan ni känna er utmattade, men ni vet alltid att vända er till ert inre för att finna ett oändligt förråd av energi och visdom om hur man går vidare.

Ni måste prioritera, och ni har nu upptäckt att alla ”måste” och ”borde” bör tas bort från ert ordförråd. Att göra precis det som ert hjärta säger till er att göra, är kärlek.

När ni släpper de gamla handlingarna och engagemangen, när ni njuter av närvaron av era nära och kära, då kan ni ta in mer ljus och kärlek var ni än är. Ni blir mer uppmärksamma och medvetna om ert uppdrag och ni blir mer mottagliga för viskningarna och ledtrådarna som ges av era guider och ert högre jag.

Det är bara ert beslut som kan göra att ni förblir balanserade i hjärtat. Släpp rädslan som lurar omkring er varje dag och sträva efter att knyta an till ert ljus och er sanning. Lita på ert högre jag, lita på att ni har testat varje detalj på er resa och att ni har spelat upp den om och om igen med ert högre jag.

Var förvissade om att ni alltid kommer veta vad ni ska säga och göra för att hjälpa andra på deras resa, och att vara ljuset på ett kärleksfullt sätt.

Jag kommer att avsluta mitt budskap här och lämna er med mina silvergnistor och min kärlek.

Farväl tills nästa gång.

Översättare Ulla Krogh – www.st-germain.se

 Source – Channel: Genoveva Coyle

Du gillar kanske också...