Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 24 september, 2017

Ärkeängeln Gabriel, 24 september 2017  

Via Shanta Gabriel

Det verkar finnas väldigt mycket rädsla i de energifält som omger oss nu. Eftersom de högre dimensionernas frekvenser svarar annorlunda och känns ovanliga, reagerar många människor med rädsla för det okända.

När vi blir mer känsliga för energier i dessa tider av stor förändring, kan vi påverkas av vad som finns i kvantumfältet. Det är vår gudomliga plikt att göra vad vi kan för att förändra vårt medvetande, så att vi inte påverkas av världen omkring oss. Det kommer inte bara att förändra vår upplevelse, utan det kommer också att ge mer kärlek till andras hjärta, eftersom vi kommer att utstråla högre frekvenser av kärlek.

De nya dimensionerna, som är öppna för oss nu, besvarar den här Kärleken och Skönheten som vi tar in i våra liv. Vi har tillgång till nya fält av Gudomligt Medvetande, som är djupt upplyftande och kan förändra våra liv på ett sätt som vi inte visste var möjligt.

När vi flyttar in i dessa utvidgade fält, kommer vi att bli medvetna om allt som inte harmoniserar med vår nya vibrationsfrekvens. Det här är ett tecken på enorma andliga framsteg. Kom ihåg att det bara är energi. Vi håller på att rensa våra fält från gamla energier som inte längre gagnar oss. Det kommer också att ha en djup påverkan på hela världen. När vi rensar för oss själva, så rensar vi också fälten så att andra kan bli fria.

För att göra det här har vi ett enormt stöd från de icke-fysiska världarna såväl som från vårt själssamhälle, för att övervinna de gamla rädslorna som kommer in i vårt fält. Det är en fråga om ett val och ett mottagligt hjärta.

Gudomliga Närvaro,

Öppna mitt sinne och hjärta till nya nivåer av mottaglighet för all hjälp som är tillgänglig för mig. Låt mig känna Mästarnas mäktiga stöd och änglarna som arbetar tillsammans med mig vid denna tid, så att jag kan frigöra all rädsla i mitt fält som håller mig tillbaka.

Må jag känna på djupet att jag är mycket älskad och omhuldad just nu. Hjälp mig att föra in mer Skönhet och mer Harmoni i mitt liv med de kreativa lösningar som finns i överflöd.

Må jag och hela mänskligheten verkligen veta att alla våra behov blir uppfyllda med Nåd och Lätthet, och att vi är för evigt älskade. Och så är det.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.ShantaGabriel.com

 

Du gillar kanske också...