Arkturierna via Daniel Scranton, 21 juli 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 21 juli 2018

Per Staffan 21 juli 2018

Avancerade E.T. Teknologier ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat titta in i en viss tidslinje som är tillgänglig för mänskligheten, och denna tidslinje kan vara till större tjänst för er och för resten av universum också. I den här speciella tidslinjen som är tillgänglig för er, fortsätter det mänskliga kollektiva medvetandet med sin nuvarande utvecklingshastighet, och ni får också lite hjälp på fysisk nivå från utomjordiska varelser.

Som många av er säkert är medvetna om, har ni redan fått en enorm mängd hjälp från utomjordiska varelser. Men inte bara att alla inte är medvetna om denna hjälp, utan hjälpen har inte fördelats jämnt mellan er. Vissa har haft mer nytta av den än andra, och det var med avsikt. Ni behövde en hel del polaritet för att ge er de erfarenheter som ni ville ha och behövde ha.

Och nu görs det ett stort övervägande för att jämna ut spelplanen. Så det här beslutet är inte upp till oss, men vi undersöker det så att vi kan ge våra rekommendationer till de fysiska utomjordingar som faktiskt skulle ge er all denna hjälp på fysisk nivå. Ni blir allt mer upphetsade hela tiden över att ansluta till era utomjordiska bröder och systrar, och ändå finns det fortfarande en del rädsla på grund av den avancerade tekniken som de har.

Många människor gillar inte tanken på att varelser som de inte känner till och inte är medvetna om, plötsligt ansluter sig till det mänskliga kollektivet, och de gillar inte det faktum att det skulle behöva vara ett visst förtroende för att fredligt samexistera med dessa varelser. Så om denna tidslinje är den som ni alla väljer, tillsammans, kommer det att vara en som tvingar många individer att möta dessa rädslor och att lita på det okända.

Just nu ser vi att ha förtroende för det okända är ganska fördelaktigt för er alla. Och så lutar vi mot att göra den rekommendationen att ni går ner på den specifika tidslinjen. Vi tror på er, och vi tror på er förmåga att hantera rädslan, liksom den avancerade tekniken.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...