Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober, 2022

 

Empaths: You Reach the Souls of All Humans ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är i det här under lång tid med er alla; vi är mycket tålmodiga när vi går bredvid er på denna mycket betydelsefulla resa ni är på där på planeten Jorden. Vi ser det som en ära att bli inbjuden till er lilla fest, och vi är så glada över att vara på vägen med dig för alla underbara vändningar som du kommer upp för att föra dig in i ett högre frekvenstillstånd .

Som många av er vet är den femte dimensionen inte en plats du går till; det är ett tillstånd du upprätthåller. Det är en vibration som du ständigt erbjuder, och när ditt skifte i medvetande är fullbordat, behöver du inte försöka komma in i det femtedimensionella tillståndet. Det kommer att vara automatiskt, men det kommer att vara automatiskt på grund av vad du gör just nu.

Många av er doppar tårna i det varma badvattnet som är den femte dimensionen då och då, och där stannar ni så länge ni kan. När du än gör det, tar du med dig en del av den energin tillbaka till den fjärde. Du kommer ner, men du förändras av upplevelsen, och du projicerar en annan typ av medvetande, en annan nivå av medvetande, och resten av mänskligheten känner det.

Du inser att du kan hjälpa andra att förändras bara med din närvaro. Bara genom att utstråla kärlek från din varelse, hjälper du alla där på jorden. Denna förändring handlar inte om att göra, och vi tror att vi har konstaterat att det inte handlar om saker som händer utanför dig, utan det handlar om dig och den vibration du erbjuder. Att erbjuda en hög vibration mer konsekvent har en större inverkan än något du kan göra just nu. Detta är vad de av er som verkligen är vakna känner igen, även utan att varelser och kollektiv som vi själva berättar för er. Faktum är att många, många av er som är en del av new age-gemenskapen bara utstrålar kärlek eftersom ni vet att det är så ni vill känna.

Du föddes känslig; du föddes till empater. Och därför kunde du inte stå ut med att vara runt någonting som var av en lägre vibration särskilt länge. Och världen behöver dig nu mer än någonsin för att skina det ljuset, för att utstråla den där höga vibrationen och för att ställa det föredömet för resten av dina medmänniskor som fortfarande är av tron ​​att det som händer utanför dem är kraftfullare och mer inflytelserik. än vad som kommer ur deras egna energifält. Du sätter tonen för denna förändring varje gång du uppnår ett högre vibrationstillstånd, och du bjuder in dina medmänniskor att gå med dig.

Du är där för att inte bara ta dig till 5D; du är där för att njuta av resan du är på. Och vi är här för att hjälpa och stödja; vi är här för att påminna dig om vad du redan vet men som du ibland glömmer för att du fastnat i någon annans uppfattning om vad skiftet handlar om.

Nu är det din tid att lysa eftersom du behövs så mycket av människor som aldrig kommer att träffa dig, aldrig läser en bok eller en blogg som du har skrivit och aldrig tittar på en video som du har gjort. Och vi säger det för att vi vill att du ska veta att din påverkan är större än din räckvidd i öronen och ögonen på dem som du kan nå. Ni når era medmänniskors själar eftersom era själar alltid känner den där kopplingen till varenda annan människa som finns på planeten Jorden just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...